2023 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM; Asgari Ücrete Temmuz ayında zam yapılacak mı, yüzde kaç zam olur? Tahmin ve beklentiler...
2023 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM; Asgari Ücrete Temmuz ayında zam yapılacak mı, yüzde kaç zam olur? Tahmin ve beklentiler... Milyonlarca asgari ücretli çalışanın gözü Temmuz ayına çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan zam sinyalini verirken Temmuz ayı içerisinde asgari ücrete yapılacak olan zam oranları da merak konusu olmaya başladı. Peki Asgari ücrete yüzde kaç zam yapılacak, Temmuz ayında zam olacak mı?
28.04.2023 Bilgi Rehberi
2023 YENİ ASGARİ ÜCRET ZAMMI || Asgari Ücret ilk toplantı tarihi belli oldu! Asgari Ücrete yüzde kaç zam gelecek? Beklenti ve tahminler...
2023 YENİ ASGARİ ÜCRET ZAMMI || Asgari Ücret ilk toplantı tarihi belli oldu! Asgari Ücrete yüzde kaç zam gelecek? Beklenti ve tahminler... Asgari Ücret zammı ne kadar olacak sorusu yılın bitmesine sayılı günler kala araştırma konusu olmaya devam ediyor. Her yıl asgari ücret yıl sonunda Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından yapılan toplantıların ardından belirleniyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonun bu yıl yapacağı ilk toplantı tarihi belli oldu. Peki Asgari Ücret ne kadar olacak?
14.11.2022 Bilgi Rehberi
2023 ASGARİ ÜCRET ZAMMI SON DAKİKA! Asgari Ücrete ne kadar zam gelecek kaç lira olacak? İşte beklenti ve tahminler...
2023 ASGARİ ÜCRET ZAMMI SON DAKİKA! Asgari Ücrete ne kadar zam gelecek kaç lira olacak? İşte beklenti ve tahminler... Asgari Ücret konusunda araştırmalar sürüyor. Yeni yıldan itibaren uygulamaya konulacak olan asgari ücret Aralık ayı içerisinde belirlenecek. Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından belirlenen Asgari Ücret'in belirlenmesinde enflasyon rakamları da etkili oluyor. Peki 2023 yılında asgari ücret kaç lira olacak?
24.10.2022 Bilgi Rehberi