SON DAKİKA EMEKLİ ZAMMI AÇIKLAMASI 2024📌Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşı zam oranını açıkladı! 7500 TL en düşük emekli maaşı kaç TL yapıldı? SSK ve Bağ-Kur zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak?
SON DAKİKA EMEKLİ ZAMMI AÇIKLAMASI 2024📌Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşı zam oranını açıkladı! 7500 TL en düşük emekli maaşı kaç TL yapıldı? SSK ve Bağ-Kur zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? Emekliye ek zam için beklenen gün geldi. 6 aylık enflasyon rakamlarının belli olmasıyla beraber emekli zammı ortaya çıktı. SSK ve Bağ-Kur emeklileri, ek zam için kabine toplantısı kararları bekleniyordu. Bugün toplantıda Hazine ve Maliye ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanları, emekli zammı hakkında sunum yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası milyonların merakla beklediği emekliye ek zam da dahil olmak üzere ekonomi gündemine dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklaması sonrasında en düşük emekli maaşı da belli oldu. Peki en düşük emekli maaşı kaç TL'ye yükselecek? 2024 emekli zammı ne kadar olacak, zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak?
16.01.2024 Bilgi Rehberi
2024'TE EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI KAÇ TL'YE YÜKSELECEK? 📍 SSK, Bağ Kur emekli zammı ne kadar olacak, ek zam var mı? 7500 TL kaç TL'ye çıkacak?
2024'TE EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI KAÇ TL'YE YÜKSELECEK? 📍 SSK, Bağ Kur emekli zammı ne kadar olacak, ek zam var mı? 7500 TL kaç TL'ye çıkacak? Emekli zammı son günlerde milyonlarca emeklinin gündeminde yer alıyor. Aralık enflasyon rakamları beraber emekli zammı oranı belli oldu. Gözler emekliye ek zam gelip gelmeyeceğine çevrildi. En düşük 7500 TL olan emekli maaşının çıkacağı yeni tutar merak konusu. Peki 2024 SSK ve Bağ-Kur emekli zammı ne kadar olacak, emekliye ek zam var mı?
11.01.2024 Bilgi Rehberi
2023 EMEKLİ ZAMMI NE KADAR, EN DÜŞÜK emekli maaşı kaç TL? 7500 TL emekli maaşı alana zam var mı, zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak?
2023 EMEKLİ ZAMMI NE KADAR, EN DÜŞÜK emekli maaşı kaç TL? 7500 TL emekli maaşı alana zam var mı, zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? Emekli zammı gelişmeleri milyonlarca emekli tarafından merak ediliyor. Emekli zammı konusu TBMM Genel Kurulu’nda görüşüldü. Emekli zammı oranı, en düşük emekli maaşı tutarı ve zamlı emekli maaşlarının yatacağı tarih merak ediliyor. Peki emekli zammı ne kadar oldu, 2023 temmuz zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak?
16.07.2023 Bilgi Rehberi
EMEKLİ ZAMMI ne kadar olacak 2023, emekli maaşı zammı ne zaman açıklanacak? Temmuz ayı SSK ve BAĞ-KUR en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak?
EMEKLİ ZAMMI ne kadar olacak 2023, emekli maaşı zammı ne zaman açıklanacak? Temmuz ayı SSK ve BAĞ-KUR en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli maaşı zammı son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla beraber 6 aylık enflasyon farkı ortaya çıktı. Memura verilecek seyyanen zam açıklaması sonrasında memur emeklisi ve SSK, Bağ-KUR emekli maaşı zammı için detaylar emekliler tarafından bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeli maaşı hakkında açıklama yaptı. Peki 2023 temmuz en düşük emekli maaşı kaç TL yapılacak? Temmuz emekli zammı ne kadar olacak?
7.07.2023 Bilgi Rehberi
Emeklilere REFAH PAYI ne zaman verilecek? Bakan Bilgin'den açıklama! Emeklilere ne kadar refah payı kadar verilecek, kimlere ödenecek 2023?
Emeklilere REFAH PAYI ne zaman verilecek? Bakan Bilgin'den açıklama! Emeklilere ne kadar refah payı kadar verilecek, kimlere ödenecek 2023? Emeklilere refah payı ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. En düşük emekli maaşı 7500 TL yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, refah payı hakkında önemli bir açıklama gerçekleştirdi. Peki Emeklilere refah payı ne kadar verilecek, ne zaman yatacak?
29.04.2023 Bilgi Rehberi
ZAMLI EMEKLİ maaşları bayramdan önce yatacak mı? SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı ödeme günleri: Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak?
ZAMLI EMEKLİ maaşları bayramdan önce yatacak mı? SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı ödeme günleri: Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? Zamlı emekli maaşlarının ödeneceği tarih milyonlarca emeklinin gündeminde bulunuyor. Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala emekli maaşlarının bayram öncesinde verilip verilmeyeceği merak konusu. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emekli maaşlarının ödeneceği tarihler hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, açıklama yaptı. Peki 2023 zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak, emekli maaşları bayramdan önce verilecek mi?
17.04.2023 Bilgi Rehberi
EMEKLİ MAAŞLARI YATIRILMAYA BAŞLANDI!: SSK ve Bağ-Kur zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? Zamlı emekli maaşları bayram öncesi verilecek mi?
EMEKLİ MAAŞLARI YATIRILMAYA BAŞLANDI!: SSK ve Bağ-Kur zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? Zamlı emekli maaşları bayram öncesi verilecek mi? Zamlı emekli maaşı ödeme günleri emekliler tarafından merak ediliyor. Ean düşük emekli maaşı 7500 TL2ye çıkarıldı. Ramazna Bayramı2na kısa bir süre kala bayramndan önce emekli maaşlarının yatıp yatmayacağı merak konusu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, konu hakkında bir açıklama yaptı. Peki SSK ve Bağ-Kur zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak, bayram öncesi emekli maaşları verilecke mi?
14.04.2023 Bilgi Rehberi
2023 ZAMLI EMEKLİ MAAŞLARI ne zaman verilecek, emekli maaşları BAYRAM ÖNCESİ yatacak mı? SSK ve Bağ-Kur bayram öncesi emekli maaşı ödeme tarihleri!
2023 ZAMLI EMEKLİ MAAŞLARI ne zaman verilecek, emekli maaşları BAYRAM ÖNCESİ yatacak mı? SSK ve Bağ-Kur bayram öncesi emekli maaşı ödeme tarihleri! Zamlı emekli maaşlarının verileceği tarihler emekliler tarafından merak ediliyor. En düşük emekli maaşı 7500 TL'ye çıkarıldı ve karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 7500 TL emekli maaşının SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yatırılacağı tarih araştırılıyor. Diğer taraftan Ramazan Bayramı'na yaklaşırken zamlı emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı?" sorusunun cevabı merak ediliyor. Emekli maaşlarının yatacağı tarih açıklandı.Peki zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak 2023?
5.04.2023 Bilgi Rehberi
2023 ZAMLI EMEKLİ MAAŞI NE ZAMAN YATACAK, hangi gün? 7500 TL emekli maaşı teklifi Meclis'ten geçti mi? En düşük emekli maaşı 7500 TL ödeme tarihi...
2023 ZAMLI EMEKLİ MAAŞI NE ZAMAN YATACAK, hangi gün? 7500 TL emekli maaşı teklifi Meclis'ten geçti mi? En düşük emekli maaşı 7500 TL ödeme tarihi... En düşük emekli maaşının 7500 TL'ye çıkarılacağı açıklanmasından sonra zamlı emekli maaşlarının yatırılacağı tarih ve en düşük emekli maaşı 7500 TL'nin Meclis'ten geçip geçmediği merak ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, yeni emekli maaşlarının ödeneceği tarih hakkında açıklama yapmıştı ve belli oldu! Peki 2023 zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? 7500 TL emekli maaşı Meclis'ten geçti mi?
31.03.2023 Bilgi Rehberi
9 Haziran 2017 Magazin Gündemi
9 Haziran 2017 Magazin Gündemi 9 Haziran 2017 Magazin Gündemi
11.09.2019 Magazin