Adana'dan uzaya kebap gönderdi! 3 saatlik uçuş
Adana'dan uzaya kebap gönderdi! 3 saatlik uçuş Adana’da kebapçı Yaşar Aydın, yaklaşık 30 kişilik grupla hazırlattığı helyum balonuyla uzaya 'boru kebabı' göndermeyi denedi. Kebap yüklü balon, 3 saatlik uçuşun ardından stratosfer tabakasında patlayarak Hatay’da denize düştü.
12.04.2022 Gündem
Adanalı kebapçı Yaşar Aydın’dan uzaya boru kebabı gönderme denemesi
Adanalı kebapçı Yaşar Aydın’dan uzaya boru kebabı gönderme denemesi Adana’da kebapçı Yaşar Aydın, yaklaşık 30 kişilik grupla hazırlattığı helyum balonuyla uzaya 'boru kebabı' göndermeyi denedi. Kebap yüklü balon, 3 saatlik uçuşun ardından stratosfer tabakasında patlayarak Hatay’da denize düştü.
12.04.2022 Gündem
Helyum balonuyla stratosfere boru kebabı yolladı
Helyum balonuyla stratosfere boru kebabı yolladı Adanalı kebapçı, ‘İnsanlı Uzay Yolculuğu Uluslararası Günü’ nedeniyle helyum balonuyla stratosfere boru kebabı yolladı. 38 kilometre havaya çıkan kebap daha sonra Hatay’da denize düştü.
12.04.2022 Haberler
Adanalı kebapçıdan seçimi kaybeden Trump'a boru kebabı
Adanalı kebapçıdan seçimi kaybeden Trump'a boru kebabı Adana'da kebapçı Yaşar Aydın, restoranında yaptığı ve yoğun ilgi gören boru kebabından Amerika Birleşik Devletleri'nde son seçimi kaybederek başkanlık koltuğundan olan Donald Trump'a geçmiş olsun dileklerini sunmak için bir porsiyon yollayacağını kaydetti. Seçimde kazananı da kaybedeni de kutlamak gerektiğini belirten Aydın, "Kendisini buradan Adana'ya da davet ediyorum. Gelsin kebabı burada yesin" dedi.
29.11.2020 Haberler
Boru kebabına yoğun ilgi
Boru kebabına yoğun ilgi ADANA'da kaburga etinin 'zırh' diye tabir edilen büyük bıçakla çekilmesinin ardından şiş yerine kare şeklindeki boruda pişirilmesiyle hazırlanan 'metrelik Adana boru kebabı', büyük ilgi görüyor. Kentte kaburga etinden yaptığı kebapla meşhur Yaşar Aydın'ın hazırladığı metrelik Adana boru kebabı için Türkiye'nin farklı noktalarının yanı sıra yurt dışından kente gelenler de ilgi gösteriyor. İş yerinde sürekli yenilik yaptığını kaydeden Yaşar Aydın, Bizim yaptığımız kaburga kıyması olduğu için aklıma geldi, borunun içerisinde dumanın sirkülasyonuyla pişebileceği ve krom boru yaptırdım. Birkaç kişiye önce tattırdım. Yiyenler çok beğendi. Ben de çok beğendim. Borunun verdiği lezzet çok farklı, zaten kaburga kıyması da ayrı bir tat katıyor. Böyle olunca ben bunun üzerine daha çok düştüm. Gelen insanlar birbirine söyledikçe yaygınlaştı dedi. 'REJİM YAPANLARA UYGUN' Boru kebabının rejim yapanlarada hitap ettiğini belirten Aydın şöyle konuştu Rejim için birebir. Yağsız sulu kalıyor, çok ayrı bir lezzet. Bugünlerde dünyanın pek çok ülkesinden gurbetçiler, Almanya'dan Hollanda'dan Türk vatandaşlarımız geliyorlar. O kadar mutlu gidiyorlar ki yedikten sonra, bu bizim için oldukça önemli. Ünlü isimler de buraya geliyorlar. Gerçekten bir şeyler üretmek oldukça güzel. Boru kebabı artık kendisini aştı. Ocağı büyütmek zorunda kalacağız, artık yetmiyor diye konuştu.Yaşar Aydın ile birlikte çalışan oğlu Uğur Aydın da Almanya, Fransa, Hollanda'dan müşterilerinin olduğunu söyledi.
11.09.2019 Haberler
Yurt dışından yemeye gelen var! Büyük ilgi görüyor...
Yurt dışından yemeye gelen var! Büyük ilgi görüyor... Adana'da kaburga etinin 'zırh' diye tabir edilen büyük bıçakla çekilmesinin ardından şiş yerine kare şeklindeki boruda pişirilmesiyle hazırlanan 'metrelik Adana boru kebabı', büyük ilgi görüyor.
29.04.2019 Ekonomi
Yurt dışından yemeye gelen var! Büyük ilgi görüyor...
Yurt dışından yemeye gelen var! Büyük ilgi görüyor... Adana'da kaburga etinin 'zırh' diye tabir edilen büyük bıçakla çekilmesinin ardından şiş yerine kare şeklindeki boruda pişirilmesiyle hazırlanan 'metrelik Adana boru kebabı', büyük ilgi görüyor.
29.04.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri