Son dakika... Düzce'de 5 büyüklüğünde deprem! Vali'den ilk açıklama
Son dakika... Düzce'de 5 büyüklüğünde deprem! Vali'den ilk açıklamaGelen bir son dakika haberine göre, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Depremle ilgili açıklama yapan Düzce Valisi, “Şu ana kadar olumsuz bir ihbar ulaşmadı” dedi.
17.11.2021Gündem
Düzce Valisi Atay’ın koronavirüs testi pozitif çıktı!
Düzce Valisi Atay’ın koronavirüs testi pozitif çıktı!Düzce Valisi Cevdet Atay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.
17.11.2020Gündem
Son dakika! Yüzde 99 seviyesine ulaştı! Vali'den korona açıklaması
Son dakika! Yüzde 99 seviyesine ulaştı! Vali'den korona açıklamasıSağlık Bakanı Fahrettin Koca, Düzce’deki vaka artışının yüzde 99 seviyesinde olduğunu açıkladı. Vaka artışları ile ilgili değerlendirmede bulunan Düzce Valisi Cevdet Atay, “Düzce’de maalesef artış söz konusu. Bunu atlatacağız yalnız hastalığa yakalanan bir kişinin markete veya başka bir yere gitmesi kabul edilebilecek bir şey değildir. Bunu hiç kimse kabullenmez” şeklinde konuştu.
29.10.2020Gündem