Hakan Aysev: İçimden bir insan çıktı
Emre Saygı'nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, ünlü tenor Hakan Aysev oldu.
MASTERCHEF PERDE PİLAVI TARİFİ: Yöresel lezzet perde pilavı nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?
MasterChef'te bu akşam ekranlara gelecek olan dokunulmazlık oyunu için kıyasıya rekabet yaşanacak. Geleneksel ve klasik tatların harmanlandığı yarışmada imambayıldı, perde plavı, hünkarbeğendi, katmer ve ayva tatlısı yapılacak. Yarışmanın tutkunları ise "Perde pilavı nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?" sorusunu araştırmaya başladı. İşte perde pilavı tarifi…
MASTERCHEF HÜNKAR BEĞENDİ TARİFİ: Saray mutfağından hünkar beğendi nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?
MasterChef'te bu akşam ekranlara gelecek olan dokunulmazlık oyunu için heyecan dorukta. Geleneksel ve klasik tatların harmanlandığı yarışmada imambayıldı, perde plavı, hünkar beğendi, katmer ve ayva tatlısı yapılacak. Yarışmanın tutkunları ise şimdiden "Hünkar beğendi nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?" sorusunu araştırmaya başladı. İşte hünkar beğendi tarifi…
İmam bayıldı nasıl yapılır? İmam bayıldı tarifi ve malzemeleri
Sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de bu akşam İmambayıldı yapılıyor. İmambayıldı ana malzemesi patlıcan olan, soğan ve sarımsak kullanılarak hazırlanan zeytinyağlı mükemmel bir yemek... Yeri geldiğinde meze, yeri geldiğinde zeytinyağlı bir başlangıç olarak sunulan imam bayıldı tarifi için malzemeleri sizinle paylaştık. Peki, imam bayıldı nasıl yapılır?
Yazlık iftar sofralarının “hünkar”ı
Hilton İstanbul’un şef aşçısı Andreas Scheuregger’den iftar
önerileri arasında, yaz mevsiminin favori sebzesi patlıcan var
Yunan gazetesinden Osmanlı yemekleri!
TaNea adlı Yunan gazetesi, promosyon olarak Osmanlı yemeklerinin tarif edilip tanıtıldığı "İstanbul'un Saray Mutfağı" adlı bir yemek kitabı verdi