Tüketimi yaygınlaşan kumkat ile haftalık 500 kilo reçel yapılıyor!
Tüketimi yaygınlaşan kumkat ile haftalık 500 kilo reçel yapılıyor! Güney Adana Girişimci Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, turunçgiller ailesinden olan ve soyulmadan yenilme özelliğine sahip kumkat ile reçel yapımına başladı. Haftalık 400-500 kilo üretim kapasitesine sahip olduklarını belirten Kooperatif Başkanı Suna Çetin, pandemiyle birlikte ilginin arttığını söyledi.
7.02.2021 Ekonomi
Kumkat reçeline talep patladı! Haftalık 500 kilo...
Kumkat reçeline talep patladı! Haftalık 500 kilo... Güney Adana Girişimci Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, turunçgiller ailesinden olan ve soyulmadan yenilme özelliğine sahip kumkat ile reçel yapımına başladı. Haftalık 400-500 kilo üretim kapasitesine sahip olduklarını belirten Kooperatif Başkanı Suna Çetin, pandemiyle birlikte ilginin arttığını söyledi.
7.02.2021 Ekonomi