Dört kuşaktır aynı dükkan yapılıyor! Adeta yok satıyor
Kentte dört kuşaktır aynı aile tarafından sadece ramazanda üretilen ve içerisindeki tahin ve susamla muazzam bir lezzet sunan "küncülü helva", iftar sonrası çay, kahve ve soğuk içeceklerin yanında ikram ediliyor. İftar saatine yakın pişirilmeye başlayan ve kokusu üretildiği tarihi Antakya Uzun Çarşı'yı kaplayan küncülü helva, kilogramı 16 liradan adeta yok satıyor
Dört kuşaktır aynı dükkan yapılıyor! Adeta yok satıyor
Kentte dört kuşaktır aynı aile tarafından sadece ramazanda üretilen ve içerisindeki tahin ve susamla muazzam bir lezzet sunan "küncülü helva", iftar sonrası çay, kahve ve soğuk içeceklerin yanında ikram ediliyor. İftar saatine yakın pişirilmeye başlayan ve kokusu üretildiği tarihi Antakya Uzun Çarşı'yı kaplayan küncülü helva, kilogramı 16 liradan adeta yok satıyor