Tuzu sona saklayıp lezzeti katlayın! Damak çatlatan piyaz tarifi, sofralar şenlenecekPiyaz, Türk mutfağının en sevilen mezelerinden biri olarak bilinir. Özellikle köfte, balık veya et yemeklerinin yanında sunulan bu lezzet, kuru fasulyenin başrolde olduğu bir şölene dönüşebilir. Ancak, mükemmel bir piyaz yapmak, sanıldığı kadar basit değil. İşte püf noktaları.
Kerevizi karartmayan yöntem! Sebzelikte tazecik kalacak, 1 kaşık ekleyinKereviz, sağlıklı ve lezzetli bir sebze olmasına rağmen, kesildiğinde ya da soyulduğunda hızla kararmaya başlaması nedeniyle hazırlık aşamasında zorluk çıkarabilir. Özellikle kerevizden yapılan mezelerde bu durum, tatsız görüntülere yol açıyor. Kerevizinizi kararmadan, bembeyaz bir şekilde masanıza taşımak istiyorsanız derlediğimiz önerilere dikkat edebilirsiniz.