'Aktif karbon yerine Mor ekmek tüketin'
'Aktif karbon yerine Mor ekmek tüketin' Günde 6 milyon ekmeğin çöpe gittiği Türkiye’de kepekli, çavdarlı, üzümlü, cevizli derken şimdilerde aktif karbonlu ekmek çıktı. Beslenme uzmanları karbonlu yerine mor ekmek tüketimini öneriyor.
16.10.2023 Gündem
Bağışıklığı güçlendiren mor ekmek üretildi, yok satıyor
Bağışıklığı güçlendiren mor ekmek üretildi, yok satıyor Trabzon'un ekmeği ile ünlü Vakfıkebir ilçesinde son yılların beslenme trendi mor sebze ve meyvelerin karışımı ile elde edilen ekşi maya katkılı besin değeri yüksek mor ekmek üretimi başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle doğal ve organik ürünlere yönelenlerin tercihi de mor ekmek olurken, il dışından da yoğun ekmek siparişleri geliyor.
24.03.2020 Milliyet Tv
Meyve bileşenlerinden mor bazlama üretildi!
Meyve bileşenlerinden mor bazlama üretildi! Kaplıcaları ve doğasıyla ünlü Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bir iş yeri sahibi, meyvelerden elde edilen bileşenlerden oluşan mor bazlama üretti.
31.12.2019 Gündem
Türkiye'de de üretilen mor ekmeğin muhteşem faydaları
Türkiye'de de üretilen mor ekmeğin muhteşem faydaları Japonya’da zorunlu olarak tüketilen ve vücutta onarım başlattığı belirtilen mormiksten yapılan 'mor ekmek', Türkiye’de ilk olarak Malatya’da da üretildi. Peki mor ekmeği diğerlerinden ayıran özellikler ne? Mor ekmeğin faydaları neler? İşte cevabı...
2.12.2019 Genel Sağlık
Türkiye'de ilk kez üretildi! Mor ekmek...
Türkiye'de ilk kez üretildi! Mor ekmek... Japonya'da, zorunlu olarak tüketilen ve vücutta onarım başlattığı belirtilen mormiksten yapılan 'mor ekmek', Türkiye'de ilk olarak Malatya'da da üretilmeye başlandı.
20.10.2019 Haberler
Türkiye'de ilk kez üretildi! Mor ekmek...
Türkiye'de ilk kez üretildi! Mor ekmek... Japonya'da, zorunlu olarak tüketilen ve vücutta onarım başlattığı belirtilen mormiksten yapılan 'mor ekmek', Türkiye'de ilk olarak Malatya'da da üretilmeye başlandı.
20.10.2019 Gündem
'Mor ekmek' ilk kez Malatya'da üretilmeye başlandı
'Mor ekmek' ilk kez Malatya'da üretilmeye başlandı Japonya'da, zorunlu olarak tüketilen ve vücutta onarım başlattığı belirtilen mormiksten yapılan 'mor ekmek', Türkiye'de ilk olarak Malatya'da da üretilmeye başlandı.
20.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri