Poğaçaya süt mü yoksa su mu katmalıyım? Yumuşacık oluyor, puf puf kabaran tarifKahvaltı sofralarından çay saatlerine kadar her an keyifle tüketilen poğaçanın sırrı, hamurunun yumuşak, kabarık ve lezzetli olmasındadır. Ancak, poğaça yaparken sıkça karşılaşılan sorulardan biri de süt ve yoğurt hakkında. Her iki malzeme de poğaçayı lezzetlendirse de bir tanesi ön plana çıkıyor.
Evde poğaça yaparken bu püf noktaları sakın atlamayın! Yumuşacık poğaçalar için...Kahvaltıların baş tacı, beş çayının vazgeçilmezi olan poğaçayı yaparken bir türlü yumuşak olmuyor veya kabarmıyorsa siz de muhtemelen bu hataları yapıyorsunuz demektir! Peki, yumuşacık ve kabaran poğaçalar nasıl elde edilir? İşte evde poğaça yaparken herkesin yaptığı hataları sizinle paylaşıyoruz. Bu hataları öğrenerek içi puf puf ve kabaran poğaçalar elde edebilirsiniz.