Kuru incirin tadı kaçıyor
Kuru incirin tadı kaçıyor Türkiye’den Fransa’ya ihraç edilen kuru incirde normal değerin 11 katı aflatoksin tespit edildi ve iade edildi. Ege İhracatçıları Birliği, aflatoksinin doğa koşullarında oluştuğunu, UV ışığıyla ayıkladıklarını söyledi. Prof. Ayhan Filazi de uygun depolama şartlarına dikkat çekerek, ‘Havadan gelen mantarların toksinleri ürüne yerleşip bu kanserojen maddeleri ortaya çıkarıyor. Karaciğerleri daha çok etkiliyor’ dedi.
16.04.2024 Gündem
TAD’dan sezona merhaba
TAD’dan sezona merhaba İzmir Türk Amerikan Derneği (TAD), 2018-2019 etkinlik sezona Cumhuriyet konseri ve ardından gerçekleşen kokteyl ile merhaba dedi.
17.11.2018 Ege
Bilgisayarla Gurme Olunur Mu?
Bilgisayarla Gurme Olunur Mu? Ekranda Gördüğünüz Yiyeceklerin Tadına Bakmaya Ne Dersiniz?
28.11.2013 Teknoloji