Son dakika Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 756 taksim eğitim ve araştırma hastanesi haberi bulunmuştur.
Sahte ve gerçek iki alkolü karıştırıp denemek istedi! 'İçki oyunu' korkunç bitti
Sahte alkol ölümlere neden olurken yılbaşı öncesi uyarılarda bulunan Acil Tıp Uzmanı Doç. Dr. Abuzer Özkan, "Yurt dışındaki havalimanlarında orijinal olduğunu düşünüp alanlar da olabiliyor. Matematiksel hesaplamasına göre birazını orijinal birazını sahte ile dengeleyerek etkisinden kurtulabilirim diye hatta böyle bir vakamız da geldi. Bilerek sahtesini almış, orijinal diye aldığı da sahte çıkınca ciddi bir alkol zehirlenmesiyle başvurdu. Diyelim ki; her şey normal gitti, yine de toksisitesi olacak. Alkolün orijinali de sahtesi de zararlı, kesinlikle tüketilmesini önermiyoruz” dedi.
Sahte ve gerçek iki alkolü karıştırıp denemek istedi! 'İçki oyunu' korkunç bittiSahte alkol ölümlere neden olurken yılbaşı öncesi uyarılarda bulunan Acil Tıp Uzmanı Doç. Dr. Abuzer Özkan, "Yurt dışındaki havalimanlarında orijinal olduğunu düşünüp alanlar da olabiliyor. Matematiksel hesaplamasına göre birazını orijinal birazını sahte ile dengeleyerek etkisinden kurtulabilirim diye hatta böyle bir vakamız da geldi. Bilerek sahtesini almış, orijinal diye aldığı da sahte çıkınca ciddi bir alkol zehirlenmesiyle başvurdu. Diyelim ki; her şey normal gitti, yine de toksisitesi olacak. Alkolün orijinali de sahtesi de zararlı, kesinlikle tüketilmesini önermiyoruz” dedi.
Ölüm haberi bu kez Bağcılar’dan geldi! Bir İETT faciası daha
Başakşehir'de durağa yanaşan İETT otobüsünün çarptığı 2 kişiden 1'i hayatını kaybetti, diğeri yaralandı. Geçtiğimiz günlerde ise 1 kadın ile 1 çocuk İETT otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.
Ölüm haberi bu kez Başakşehir'den geldi! Bir İETT faciası dahaBaşakşehir'de durağa yanaşan İETT otobüsünün çarptığı 2 kişiden 1'i hayatını kaybetti, diğeri yaralandı. Geçtiğimiz günlerde ise 1 kadın ile 1 çocuk İETT otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.
Beyoğlu'nda çocuğa çarpan İETT şoförü serbest bırakıldı! Savcılık itiraz ettiBeyoğlu’nda Kuran kursuna gitmek için evden çıkan 11 yaşındaki Nesrin Cuma'ya çarparak ölümüne sebep olan İETT şoförü Hüseyin S., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, karara itiraz etti.
Beyoğlu'nda feci olay! İETT otobüsünün çarptığı çocuk hayatını kaybettiBeyoğlu'nda Kuran kursuna gitmek için evden çıkan 11 yaşındaki Nesrin Cuma'ya İETT otobüsü çarptı. Cuma, hastanede hayatını kaybederken şoför ise gözaltına alındı. Adli Tıp Kurumu'ndan ailesi tarafından teslim alınan Cuma'nın cenazesi ikindi vakti kılınacak namazın ardından Arnavutköy'de toprağa verilecek.
İstanbul'da iki korkunç İETT kazası! 1'i çocuk 2 kişi öldüBeşiktaş’ta minibüsten indiği sırada durağa doğru yürüyen kadın, İETT otobüsünün altında kaldı. Lütfiye Koyunoğlu'nun (38) hayatını kaybettiği kazada, otobüs şoförü gözaltına alınırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Beyoğlu'nda ise Kuran kursuna gitmek için evden çıkan 11 yaşındaki Nesrin Cuma'ya İETT otobüsü çarptı. Cuma, hastanede hayatını kaybederken şoför ise gözaltına alındı.
Şişli'de yeraltında patlama!İstanbul Şişli’de 35 yaşındaki Erol Ancu, kaldırımda yürüdüğü sırada yeraltında yaşanan patlama sonucu ağır yaralandı. Patlama anı ve sonrasında yaşananlar kameralara yansıdı.
Beyoğlu'nda sedyede geldiği hastaneden hırsızlık yaparak kaçtıBeyoğlu'nda sokakta baygın halde bulunan kişi, 112 ekipleri tarafından ambulansla getirildiği hastanede girdiği odadan 500 lira çaldı. Olayın ardından kaçan şüpheli, Beyoğlu Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalandı. Yaşananlar güvenlik kamerasına yansırken, şüpheli tutuklandı.
'Yenidoğan çetesi'ne ilişkin kurulan komisyonda görevli Malik Türkay Esin, yaşanan süreci anlattı"Yenidoğan çetesi"nin faaliyetlerinin ortaya çıkarılması amacıyla İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünde kurulan komisyonda görevli doktor Malik Türkay Esin, "Kemal Bey'e (Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu) çıktık, o zamanki İl Sağlık Müdürümüzdü. Dedik ki 'Bizim yaptığımız denetimler bunlara sadece maddi cezalar getirir ama bu iş organize gözüküyor. Uygun görürseniz, bu işin emniyet ayağını da dahil edip telefon dinlemesiyle, kişi takibiyle, yer tespitiyle büyük bir operasyona dönüşmesi gerekiyor.' Kemal Hoca, 'Tamam, nereye kadar giderse gitsin, arkanızdayız.' yanıtı verdi." dedi.
Yer: İstanbul! Virajı alamayan TIR yolu kapattıİstanbul Beyoğlu'nda dar sokakta virajı alamayan TIR yolu kapattı. Yaklaşık üç saat süren çalışmaların ardından TIR, vinç ile çekilince yol yeniden trafiğe açıldı.
Yer: İstanbul! Virajı alamayan TIR yolu kapattıİstanbul Beyoğlu'nda dar sokakta virajı alamayan TIR yolu kapattı. Yaklaşık üç saat süren çalışmaların ardından TIR, vinç ile çekilince yol yeniden trafiğe açıldı.
3 KALEM TEKNİK BAKIM ONARIM HİZMET ALIMI3 KALEM TEKNİK BAKIM ONARIM HİZMET ALIMIİSTANBUL TAKSİM EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ3 KALEM TEKNİK BAKIM ONARIM HİZMET ALIMI hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
İBB Havuzunda sıvı klor çevreye yayıldı! Çalışanlar etkilendiBeyoğlu'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Beyoğlu Yüzme Havuzunun bulunduğu tesiste, sıvı klor dolu bidon, depodan çıkarılırken yere düştü. Etrafa saçılan klordan iki çalışan etkilendi.
Kadınlarla doktorun yumruklu kavgası! Ters kelepçeleyip odaya kapattılarTaksim Eğitim ve Araştırma Hastanesin'de acil servise epilepsi atağı nedeniyle gelen genç kadına, iddiaya göre acilde görevli doktor “işim var” diyerek bakmadı. Kadın duruma tepki gösterince ortalık karıştı. O esnada cep telefonu ile görüntülediğini fark eden doktor Şamil K., yumrukla saldırdı.
Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.