Taşların arasından sızan lezzet! Bin yıllık yöntemle üretiliyor
Taşların arasından sızan lezzet! Bin yıllık yöntemle üretiliyor Muğla'da geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan  ve şifa kaynağı olduğu bilinen taş baskı zeytinyağları, uzun ve zahmetli bir  sürecin ardından ortaya çıkan eşsiz lezzetiyle damaklarda doyumsuz bir tat  bırakıyor.
9.12.2017 Ekonomi
Taşların arasından sızan lezzet! Bin yıllık yöntemle üretiliyor
Taşların arasından sızan lezzet! Bin yıllık yöntemle üretiliyor Muğla'da geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan  ve şifa kaynağı olduğu bilinen taş baskı zeytinyağları, uzun ve zahmetli bir  sürecin ardından ortaya çıkan eşsiz lezzetiyle damaklarda doyumsuz bir tat  bırakıyor.
9.12.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri