Zeytinyağı

Zeytinyağı

Son dakika zeytinyağı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zeytinyağı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zeytinyağı haber sayfamızda...

Zeytinyağı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.945 zeytinyagi haberi bulunmuştur.
Kırık saç uçlarını iyileştirmenin 3 doğal yolu
Kırık saç uçlarını iyileştirmenin 3 doğal yoluSağlıklı ve hacimli saçlara kavuşmak tüm kadınların hayalini süslüyor! Peki kırılan saç uçlarımızdan onları kestirmeden kurtulmak mümkün mü? İşte saçınızı besleyecek ve kırıklarınıza iyi gelecek doğal tarifler... PEMBENAR ÖZEL
20.04.2021 Saç Bakımı
Günün iftar menüsü: 8. gün
Günün iftar menüsü: 8. günRamazan sofralarınızı lezzetlendirmeye devam ediyoruz. 8. gün iftar menüsünde çok seveceğiniz sütlü domates çorbası, ara sıcak olarak közlenmiş kırmızı biber, ana yemek olarak ise tencerede köfteli patates tarifi paylaştık. Bu menünün yanına yakışacak en güzel tatlı da bülbül yuvası olurdu! İşte 8. gün iftar menüsü ve yapım aşamaları...
20.04.2021Yemek
Günün iftar menüsü: 7.gün
Günün iftar menüsü: 7.günİftara ne pişirsem diye düşünenler, 7. gün iftar menüsünde çok lezzetli ve sağlıklı tarifleri sizin için bir araya getirdik. Brokoli çorbası, fırında sütlü kabak, ana yemek olarak fodula, tatlı olarak ise sultan sarması bulunuyor. İşte 7. gün iftar menüsü için malzemeler ve yapım aşamaları...
20.04.2021Yemek
Günün sahur menüsü: 7.gün
Günün sahur menüsü: 7.günSahurda ne pişirsem diye düşünüyorsanız günün sahur menüsünü sizinle paylaşıyoruz. 7. gün sahur menümüzde; fırında yumurtalı ekmek, peynir ezmesi ve reyhan şerbeti bulunuyor. Bu 3 pratik mükemmel lezzeti sahurda kolayca hazırlayabilirsiniz. İşte 7. gün sahur menüsü için malzemeler ve yapım aşamaları...
18.04.2021Yemek
Günün iftar menüsü: 6. gün
Günün iftar menüsü: 6. günGünün iftar menüsü, birbirinden lezzetli seçeneklerden oluşuyor. 6. gün iftar menüsünde çorba olarak yöresel düğün çorbası tarifini sizlerle buluşturduk. Ana yemekte etli nohut, tatlı menümüzde ise ramazan sofralarının vazgeçilmezi revani tatlısı bulunuyor. İşte 6. gün iftar menüsü için malzemeler ve yapım aşamaları...
18.04.2021Yemek
Zincir marketlerin raflarına çıkabiliriz
Zincir marketlerin raflarına çıkabilirizMUTSO Başkanı Mustafa Ercan ve MİTSO Başkanı Reşit Özer, geçen aralık ayında Muğla İl Ticaret Müdür Vekili olarak atanan Gülşah Yalçınkaya’yı ziyaret ettiler.
17.04.2021Ege
Günün sahur menüsü: 6. gün
Günün sahur menüsü: 6. günGünün sahur menüsünde pankek lezzetini özleyenler için yapımı çok basit ve pratik olan pankek tarifini paylaştık. Yanında ise bol proteinli beyaz omlet ve sizi susatmayacak yeşil erik kompostosu yer alıyor. İşte 6. gün sahur menüsü...
17.04.2021Yemek
Türkiye'nin AB'de tescilli coğrafi işareti 7'ye çıktı
Türkiye'nin AB'de tescilli coğrafi işareti 7'ye çıktıTaşköprü Sarımsağı ve Bayramiç Beyazı'nın tescil edilmesiyle birlikte Türkiye'nin Avrupa Birliği'nde (AB) tescilli coğrafi işaretli ürün sayısı 7'ye ulaştı.
17.04.2021Ekonomi
İhracat yasağı üretimi etkiledi
İhracat yasağı üretimi etkilediTGRT Haber’de “Gündem Ekonomi” haber kuşağına konuk olan Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Başkanı Reşit Özer, 30 Haziran 2021 tarihine kadar durdurulan dökme zeytinyağı ihracatının üreticiyi mağdur edeceğini dile getirdi.
17.04.2021Ege
Dört  mevsimlik lezzetler
Dört mevsimlik lezzetlerKahramanmaraş denildiğinde herkesin aklına hemen dondurma gelir. Ama şehrin mutfak zenginliği dondurmadan çok daha derinlere gidiyor.
17.04.2021Cumartesi
Günün sahur menüsü: 5.gün
Günün sahur menüsü: 5.günSahura ne pişirsem, sahura ne yapsam diyenler için günün 5. gün sahur menüsünü paylaşıyoruz. Günün sahur menüsünde baget ekmeklerden yapabileceğiniz pratik peynirli pide tarifini ve sizi gün boyu tok tutacak yumurta dolması tarifini paylaştık. Yanında ise kan şekerinizi dengeleyen karadut suyu var. İşte 5. gün sahur menüsü...
20.04.2021Yemek
Hakiki Zeytinyağı Nasıl Anlaşılır? Kaliteli Zeytinyağı Nereden Anlaşılır?
Hakiki Zeytinyağı Nasıl Anlaşılır? Kaliteli Zeytinyağı Nereden Anlaşılır?Besinler seçilirken doğal olmaları oldukça önemlidir. Birçok besinin sahtesi olduğu için hakiki olanını bulmak da oldukça önemlidir. Hakiki zeytinyağı nasıl anlaşılır? Kaliteli zeytinyağı nereden anlaşılır? Siz de zeytinyağı alırken hakiki olup olmadığını nasıl anlayacağınızı öğrenmek isteyebilirsiniz. Satın alacağınız zeytinyağının kaliteli olup olmadığını ile ilgili tüm detayları derledik.
Günün sahur menüsü: 4. gün
Günün sahur menüsü: 4. günSahura ne pişirsem, sahura ne yapsam diyenler için günün sahur menüsünde 4. gündeyiz. Bugün sizin için hafif ve kolay sindirebileceğiniz sahur tariflerine yer verdik. Ayran aşı çorbasıyla mideniz rahatlayacak, sebzeli mücver ile tok hissedeceksiniz. Ev yapımı limonatayla ise susuzluğunu giderebilirsiniz. Peki, günün sahur menüsü nasıl hazırlanır? İşte 4. gün sahur menüsü ve yapım aşamaları...
16.04.2021Yemek
Sahurda tok tutan besinler neler? Sahurda ne tüketilmeli?
Sahurda tok tutan besinler neler? Sahurda ne tüketilmeli?Ramazan ayına girdik. Ramazanda nasıl beslenmeliyiz? Sahurda ne yenmeli? Ne kadar su içmeliyiz gibi akıllarda yer edinen soruları Uzman Diyetisyen Ecem Ocak cevapladı. Uzman Diyetisyen Ocak, sahurda gün içerisinde tok tutacak besinleri, iftarda ise yavaşlayan metabolizmamızı düzene sokacak değerli tavsiyeleri paylaştı.
15.04.2021Genel Sağlık
Milas’ın, tarih kokan zeytinyağı
Milas’ın, tarih kokan zeytinyağıMimar Mehmet Al ve İngilizce eğitimi alan Eda Al çifti, atalarından geldiğini söyledikleri zeytin ve zeytinyağı tutkusuyla üretici oldu.
14.04.2021Ege
Günün sahur menüsü: 3. gün
Günün sahur menüsü: 3. günSahura ne pişirsem, sahura ne yapsam diyorsanız, günün sahur menüsünde hem tok tutan hem de susatmayan sağlıklı tarifleri sizinle paylaştık. Sizi gün boyu tok gün tutacak yulaflı omlet ve yoğurtlu pancar ezmesinin yanında ayrıca susatmayacak ramazan şerbeti de bulunuyor. İşte 3. gün sahur menüsü ve yapım aşamaları...
14.04.2021Yemek
Zeytinyağı kullanırken yapmaktan kaçınmanız gereken 5 şey
Zeytinyağı kullanırken yapmaktan kaçınmanız gereken 5 şeyHemen her yemek tarifinde yer alan zeytinyağı, mutfakların tartışmasız en çok kullanılan ürünü. Ancak düşündüğünüzden daha hassas olan bu 'sıvı altını' kullanmak, özel bir dikkat gerektirir. İşte zeytinyağını etkisini azaltmadan faydalarından en üst seviyede yararlanarak tüketmek için bilmeniz gerekenler…-MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
15.04.2021Yemek
Günün sahur menüsü: 2. gün
Günün sahur menüsü: 2. günGünün sahur menüsü glutensiz tariflerden oluşuyor. Eğer glutene karşı hassasiyetiniz varsa ya da gluten tüketmeyi tercih etmiyorsanız, 2. gün sahur menüsü tariflerini mutlaka deneyin. Karabuğday ekmeği, poşe yumurta ve altın sütten oluşan bu menü oldukça doyurucu ve size gün boyu enerji verecektir. İşte 2. gün sahur menüsü...
13.04.2021Yemek
Günün iftar menüsü: 1. gün
Günün iftar menüsü: 1. günRamazan'ın ilk iftar menüsünde birbirinden lezzetli tarifleri sizinle paylaşıyoruz. Günün iftar menüsü 1. gün için süzme mercimek çorbası, ana yemek olarak etli çentik kebabı ve tatlı olarak incir uyutmasına yer verdik. İşte 1. gün iftar menüsü ve yapım aşamaları...
13.04.2021Yemek
Kovid gezginleri nereye gidiyorsunuz?
Kovid gezginleri nereye gidiyorsunuz?Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de vakaların yüzde 40’ının İstanbul’da bulunduğunu açıklamıştı. Ancak vatandaşları bu da durdurmadı. Sokağa çıkma yasağına rağmen kentte gezmekten geri durmayanların bahanesi de hazır:  Ramazan alışverişi yapıyorum. Hava çok güzel tur atıyorum. İşlerimi halletmek için dışarıdayım. Kimse ‘Nereye gidiyorsun’ demedi
11.04.2021Gündem
Saç Boyası Elden Nasıl Çıkar? Bulaşan Saç Boyası Nasıl Geçer?
Saç Boyası Elden Nasıl Çıkar? Bulaşan Saç Boyası Nasıl Geçer?Evde saç boyayan birçok kişi bulunmaktadır. Evde saç boyanırken en can sıkıcı durumlardan birisi saç boyasının ele bulaşmasıdır. Ele saç boyası bulaşmaması için genellikle eldiven kullanılmaktadır. Ancak buna rağmen ele saç boyası bulaştığı görülmüştür. Saç boyası elden nasıl çıkar? Bulaşan saç boyası nasıl geçer? İşte, merak edilen tüm detaylar.
11.04.2021Püf Noktası
Milaslı üretici bilinçleniyor
Milaslı üretici bilinçleniyorİstanbul’dan Milas’a gelip “Gali Gıda” firmasını kurarak zeytinciliğe başlayan bankacı Zeynep Gülçin Engin ile iç mimar eşi, erken dönemde hasat edilen memecik türü zeytinleri soğuk sıkım yöntemiyle zeytinyağına dönüştürüp “Mystic” markasıyla pazara sundu.
10.04.2021Ege
Zeytin aşkıyla Ankara’dan Milas’a
Zeytin aşkıyla Ankara’dan Milas’aAnkaralı emekli bürokrat ve işinsanları, zeytincilik konusunda faaliyet göstermek amacıyla Milas’ta 60 üyeli Uyku Vadisi Kooperatifi’ni kurdu.
10.04.2021Ege
‘Karaburun kadın eliyle daha güzel’
‘Karaburun kadın eliyle daha güzel’Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, göreve başlamasının 2. yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
10.04.2021Ege
Otlu lezzetlerin tam zamanı
Otlu lezzetlerin tam zamanıBahar doğanın zenginliğini sunar sofralarımıza; kavurması, fırında pişeni, salatasıyla çeşit çeşit otlar, şenlendirir mutfaklarımızı
10.04.2021Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri

ramazansahur menüsüsahurgünün sahur menüsüsahur yemekleri

Zeytinyağı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.