Edirne'de tava ciğerin ‘olmazsa olmaz’ı Karaağaç acı biberinin hasadı başladı
Edirne'de tava ciğerin ‘olmazsa olmaz’ı Karaağaç acı biberinin hasadı başladı Edirne'de, kentin meşhur lezzeti tava ciğerin yanında 'olmazsa olmaz' olarak adlandırılan, yöreye özgü Karaağaç acı biberinin hasadı başladı.
31.07.2023 Ekonomi
Edirne'nin meşhur tava ciğerinde tavan fiyat delindi; porsiyonu 160 TL'ye çıktı
Edirne'nin meşhur tava ciğerinde tavan fiyat delindi; porsiyonu 160 TL'ye çıktı Edirne'de geçen ocak ayında porsiyonu 120 TL olarak belirlenip, tavan fiyat uygulamasına geçilen meşhur tava ciğerinde, bazı esnaf girdi maliyetlerini gerçekçe gösterip, porsiyonunu 140 ile 160 TL'den satmaya başladı.
2.06.2023 Ekonomi
Edirne'de bayramda tava ciğerine yoğun ilgi
Edirne'de bayramda tava ciğerine yoğun ilgi Edirne'de bayram tatilinde başta Selimiye Camisi olmak üzere kentin tarihi mekanlarını gezen ziyaretçiler, meşhur lezzet tava ciğer dükkanlarını doldurdu, bazı işletmelerin önünde metrelerce kuyruk oluştu.
22.04.2023 Haberler
Edirne'de bayramda tava ciğerine yoğun ilgi
Edirne'de bayramda tava ciğerine yoğun ilgi Edirne'de bayram tatilinde başta Selimiye Camisi olmak üzere kentin tarihi mekanlarını gezen ziyaretçiler, meşhur lezzet tava ciğer dükkanlarını doldurdu, bazı işletmelerin önünde metrelerce kuyruk oluştu.
22.04.2023 Ekonomi
Edirne'de tava ciğercilerin çoğunluğu tarifenin altında satma ve zam yapmama kararı aldı
Edirne'de tava ciğercilerin çoğunluğu tarifenin altında satma ve zam yapmama kararı aldı Edirne'ye gelenlerin tadına bakmadan kentten ayrılmadığı eşsiz tat tava ciğere 120 lira tavan fiyat uygulaması getirildi. Kentteki esnafın çoğunluğu 'Vatandaşımızın yanında olmalıyız' diyerek tava ciğeri tarifenin altında, 90 liradan satma kararı aldı.
25.01.2023 Ekonomi
Edirne tava ciğeri dürüm oldu
Edirne tava ciğeri dürüm oldu Edirneli işletmeci Erdal Akgün, kentin meşhur lezzeti tava ciğeri Anadolu'nun vazgeçilmez hamur işi lavaşla birleştirerek 'tava ciğer dürüm' adıyla yeni bir lezzet ortaya çıkardı. Pandemi sonrası müşteriler restorana gelmeye çekindiği için böyle bir çözüm bulduklarını söyleyen Akgün, "Anadolu'nun dürümüyle Edirne'nin ciğerini birleştirdik ve ortaya böyle müthiş bir lezzet çıktı. Sipariş edip yiyen müşterilerimiz telefon açıp teşekkür ediyorlar" dedi.
18.10.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri