Tam bir lezzet rotası: MersinMersin cıvıl cıvıl bir şehir; vizyoner yöneticiler, müthiş bir güç birliği ve başarılı projeler... Kaplıcaları, termal suları, denizi, yaylaları ve de eşsiz mutfağıyla ışıldayan bir kent
Yöresel tatları 30 ülkeye satıyorAntalya'nın 103 yıllık reçelcisi Yenigün, 40'ın üzerinde reçel, 90'ın üzerinde lokum ve turşu çeşitlerinden oluşan yöresel tatları 30 ülkeye ihraç ediyor.
Türkiye'nin reçel üssü Antalya...Türkiye'de 'reçel' denildiğinde akla gelen ilk şehir olan Antalya'da kente özgü turunç, bergamut, kamkat, limon çiçeği gibi narenciyenin yanı sıra domates, karpuz ve patlıcan gibi sebzelerin de reçeli yapılıp 30'dan fazla ülkeye ihraç ediliyor.
Türkiye'nin reçel üssü Antalya...Türkiye'de 'reçel' denildiğinde akla gelen ilk şehir olan Antalya'da kente özgü turunç, bergamut, kamkat, limon çiçeği gibi narenciyenin yanı sıra domates, karpuz ve patlıcan gibi sebzelerin de reçeli yapılıp 30'dan fazla ülkeye ihraç ediliyor.
Doğal olana bir tıkla ulaşınİnternet aracılığıyla köylerden, çiftliklerden doğal gıda sipariş etme imkanı sunan e-ticaret sitelerine her gün bir yenisi ekleniyor
Ev reçeli ile iş kapısı yarattıHatay’da evinde yöresel reçel yaparak geçimini sağlayan bir kadın, Türkiye’nin büyük kentlerindeki yıldızlı otellerden de talep almaya başlayınca, komşularına iş kapısı açtı...
Görmeden, yemeden, içmeden dönmeyinEge Bölgesi, tarihi zenginliği ve doğal güzellikleriyle, yerli ve yabancı turistlerin en çok ilgisini çeken bölgelerimizden...
"Yüksük" kadehlerdeki zarif ikramŞeker Bayramı'nda konuklara yüksük kadehlerde likör ikram etmek eski bir İstanbul geleneği... İki-üç yudumcuk "meyve bombası" likör doğanın en güzel tatlarını damağınıza taşıyor