Yanlış vakitte atılırsa mahveder! Kurtarıcı tüyo: Ete de sebzeye de başka tuz olsun
Yanlış vakitte atılırsa mahveder! Kurtarıcı tüyo: Ete de sebzeye de başka tuz olsunMutfağa adım atan herkesin aklını kurcalayan o soru: Tuzu ne zaman eklemeli? Kimi tarifler tuzun yemeğin başında katılmasını önerirken, kimi aşçılar son dokunuş olarak tuzu tercih eder. Peki, hangisi daha doğru?
16.05.2025Püf Noktası
Tuzu sona saklayıp lezzeti katlayın! Damak çatlatan piyaz tarifi, sofralar şenlenecek
Tuzu sona saklayıp lezzeti katlayın! Damak çatlatan piyaz tarifi, sofralar şenlenecekPiyaz, Türk mutfağının en sevilen mezelerinden biri olarak bilinir. Özellikle köfte, balık veya et yemeklerinin yanında sunulan bu lezzet, kuru fasulyenin başrolde olduğu bir şölene dönüşebilir. Ancak, mükemmel bir piyaz yapmak, sanıldığı kadar basit değil. İşte püf noktaları.
17.04.2025Püf Noktası