Kariyer Genç Girişimciler koşamayanlar için koştu

Genç Girişimciler koşamayanlar için koştu

09.05.2016 - 13:10 | Son Güncellenme:

Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI), sosyal sorumluluk bilinciyle ilerlemeye devam ediyor. Tüm dünyada büyük ses getiren Wings For Life dünya koşusuna JCI Türkiye üyeleri de katılımlarıyla destek verdi.

Genç Girişimciler koşamayanlar için koştu

Bireysel gelişimi destekleyen ve toplumsal fırsatları değerlendiren JCI, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeye devam ediyor. JCI Türkiye üyeleri, tüm dünyadan binlerce kişinin katıldığı Wings For Life World Run’da ter döktü. Önceki yıllarda da koşuya tam destek veren JCI Türkiye, koşuya katılımı projelendirerek sürdürülebilir bir hale getirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan JCI Türkiye başkanı Özge Özkan Kızanlık şunları söyledi:

Haberin Devamı

”Tüm dünyada aynı anda gerçekleşen Wings For Life dünya koşusu sosyal sorumluluk anlamında müthiş bir proje. JCI üyeleri olarak misyonumuz, aktif gençler olarak toplumda pozitif değişim sağlayarak,elimizden geldiğince bu tarz etkinlikleri duyurmaya ve herkesin aklında bir farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. İnsanların aklında soru işareti yaratmamız bile, bazı gerçekleri olumlu anlamda değiştirmemiz için büyük bir adım. “

Başlangıcından itibaren geçen iki senede 40 lokasyonda 136 bin 677 insan yarışa katılarak 7 milyon Euro’dan fazla para toplayarak dünyanın dört bir yanında devam eden, omurilik zedelenmelerinin tedavisi için yapılan araştırmalara destek oluyor. Toplanan para, omurilik zedelendirmeleri ile ilgili bilimsel araştırmalarda kullanılıyor.