Kariyer KariyerPro hizmet ağını genişletiyor

KariyerPro hizmet ağını genişletiyor

07.09.2012 - 14:51 | Son Güncellenme:

Kariyer.net tarafından web tabanlı insan kaynakları yönetimi hizmeti verilmek amacıyla hayata geçirilen KariyerPro, büyümeye devam ediyor.

KariyerPro hizmet ağını genişletiyor

Türkiye’nin en büyük insan kaynakları platformu Kariyer.net tarafından geliştirilen ve 7 yıldır devam eden KariyerPro, portföyüne yeni katılan Kale Gıda A.Ş., Tahtakale Spot, Amgen İlaç, Takeda İlaç ve Akdağ Turizm İnşaat’a online insan kaynakları hizmeti vermeye başladı.

Kariyer.net entegrasyonu işe alım sürecini hızlandırıyor

KariyerPro, finans, perakende, üretim, hizmet v.b. sektörlerde faaliyet gösteren birçok kuruluşa hizmet veriyor. Firmalar, Kariyer.net veritabanında özgeçmişi bulunan adaylardan birini işe almak istediğinde, aday hakkındaki bilgileri otomatik olarak KariyerPro Sicil Kartına aktarabiliyor.

Kariyer.net entegrasyonu sayesinde işe alım süreçleri kolaylaşıyor. Yöneticiler, hedef, yetkinlik ve sorumluluk bazlı performans değerlendirmelerini KariyerPro uygulaması üzerinden yapabiliyor. Yine kendilerine gelen izin ve eğitim taleplerini görebiliyor ve onay verebiliyor.

Haberin Devamı

Hayalinizdeki işe kavuşmak için tıklayın!

Çalışanlar bordro sorgulayabiliyor; performanslarını değerlendiriyor

KariyerPro uygulamasını kullanan çalışanlar, online ortamda eğitim talebinde bulunabiliyor veya izin ve performans bilgilerini görebiliyor. Ayrıca bordro bilgilerini sorgulayabildikleri gibi, performans değerlendirme, online eğitim anketleri ve sınavlara katılabiliyor. Firmaların İK departmanları tek bir sicil kartı üzerinden çalışanların özlük, izin, eğitim, performans, bordro bilgilerine çok kısa sürede ulaşabiliyor.

KariyerPro içerisinde, Organizasyon Yönetimi, Başvuru Seçme Yerleştirme Entegrasyonu, Sicil Yönetimi, Eğitim Yönetimi, İzin Yönetimi, Performans Yönetimi, Bordro Yönetimi, Kariyer ve Gelişim Yönetimi ve Self Servis yönetimi gibi başlıklar yer alıyor.

Kişiye özel detaylı rapor hazırlıyor

Kurumların insan kaynakları süreçlerini en verimli şekilde yönetebilmesi için gerekli araçları sunan KariyerPro, ayrıca esnek raporlama özellikleri sayesinde kişiye özel detaylı raporlar hazırlayabiliyor. Bunun yanı sıra insan Kaynakları departmanlarının verimliliğin arttırılması, ölçülebilir ve raporlanabilir hale gelmesi de büyük bir avantaj sağlıyor.

Haberin Devamı

Hangi sektörler daha fazla eleman alıyor? Öğrenmek için tıklayın!