Konut Küçük girişimcilere büyük işletmeler

Küçük girişimcilere büyük işletmeler

20.10.2015 - 14:13 | Son Güncellenme:

"Bayim Olur musun?" fuarının ana sponsoru Coldwell Banker'ın Türkiye Başkanı Dr. Gökhan Taş, amaçlarının küçük girişimcilerin büyük işletmeler kurması olduğunu ifade etti.

Küçük girişimcilere büyük işletmeler

CNR Fuar Merkezi’nde ziyaretçileriyle buluşan ‘Bayim Olur Musun- Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın ana sponsorluğunu, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker, ikinci kez üstlendi. Fuarda, franchise ve bayilik vererek büyümek isteyen, yeni iş ortakları arayan markaları biraraya geldi.

Haberin Devamı

Bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Fuarın açılış töreninde konuşan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, Avrupa'nın en büyük franchise etkinliği olan bu fuarın iki yıldır ana sponsorluğunu yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Gökhan Taş;‘’Coldwell Banker’ın faaliyet gösterdiği gayrimenkul alanında da ülkemizde son yirmi yılda, gayrimenkul şirketleri kurumsallaşarak franchising sistemi şeklinde gelişmiş, marka bilincine sahip yatırımcılar ile sektör bugünkü seviyesine ulaşmıştır’’ dedi.

"Alınacak riskler büyük değil"

Gayrimenkul sektöründe franchise sisteminin önemine değinen Gökhan Taş, gayrimenkul sektörünün her yıl büyüyen bir sektör olduğunu, stok, personel ve cari hesap gibi önemli maliyet kalemlerinin, alacak büyük risklerin bulunmadığını vurguladı. Taş, ‘’Diğer sektörlerde çalışanlar, maliyettir, gayrimenkul sektöründe çalışanlar ise kardır’’ dedi.

Haberin Devamı

Coldwell Banker hakkında da bilgi veren Gökhan Taş, Merkezi ABD’de bulunan ve dünyanın ilk global gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker’ın, yıllar içerisinde sektörün güvenilirlik standartlarını şekillendirdiğini kaydetti. Taş, sözlerine şöyle devam etti: ‘’

Coldwell Banker, kurulduğu 1906 yılından bu yana sektörün öncüsü olarak gayrimenkul dünyasında birçok yeniliğe imza attı. Yüz yılı aşkın tarihinde, aracılık hizmetlerinde yıllık 250 milyar dolar tutarında gayrimenkul satış miktarına, hizmet bedelindeyse yıllık 6 milyar dolarlık gelir düzeyine ulaştı. Coldwell Banker, bugün 6 kıtada ve 54 ülkede, 3000 ofis ve 100.000’i aşkın Gayrimenkul Danışmanı ile açık ara liderliğini sürdürüyor. ’Amacımız, girişimcilerin küçük sermayelerle büyük işletmeler kurmalarını sağlamak. Paydaşlara bakış açımız, girişimcilerin küçük sermayelerini büyük işletmelere veya büyük yatırımlara çevirmektir.’’

804 emlak danışmanı

Franchise'ın kendi işini yapmanın en kolay ve hızlı yollarından biri olduğunu anlatan Taş, ''Sadece iş sahibi olmuyorsunuz. Kendi geleceğinizle birlikte belki çocuklarınızın, torunlarınızın geleceğini oluşturuyorsunuz. Ben de yıllar önce bir tıp doktoru olarak bu fuara geldiğimde ben de bir franchise ofisi alarak bu işe başladım. Dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık firması Coldwell Banker Türkiye olarak 2 yılda 18 şehirde 84 ofise ve 804 emlak danışmanı sayısına ulaştık. Coldwell Banker olarak amacımız; girişimcilerin küçük paralarla büyük karlar elde etmelerini sağlamak'' diye konuştu.