Konut Mutfak dekorasyonunda renk seçimi

Mutfak dekorasyonunda renk seçimi

19.06.2015 - 11:05 | Son Güncellenme:

Mutfakta cesur renkler kullanmanın zamanı geldi.

Mutfak dekorasyonunda renk seçimi

Yoksa siz de mutfakta beyazdan vazgeçemeyenlerden misiniz? Durum böyleyse evinizin en fonksiyonel alanında biraz cesur olma vakti geldi. Biraz parlak mavi ya da koyu yeşil mutfağınız için iyi bir seçim olabilir.

Haberin Devamı

Cesur ve karizmatik

Eve girer girmez soluğu mutfakta alanlardansanız işte size karizmatik bir dekorasyon örneği. Siyahın asilliğini ve sağlam görüntüsünü mutfağınızla buluşturmak için tereddüt etmeyin. Ortaya çıkan sonucun sizi tatmin edeceğinin garantisini verebiliriz.

Canlı etki

Mutfağınızda maksimum enerjili, canlı bir etki yaratmak isterseniz pembeden ilham alabilirsiniz. Toz pembe ya da biraz daha soluk bir tonunu mutfak dolaplarınıza uygulayın ve ortaya çıkacak göz alıcı sonucu hemen görün.

Güçlü ve parlak

Mutfağınızda sıcak bir etki yaratmak isterseniz turuncu oldukça ideal bir renk. Turuncunun hemen her renkle kombinlenebilmesi güçlü etkideki bu rengi iyi bir tercih haline de getiriyor. Mutfak dolaplarınızda turuncuyu kullandıktan sonra önceden kullandığınız eşya ve dekorlarda önemli değişiklikler yapmadan da iyi bir uyum yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Mutfaklarınız için en uygun boya ve yaratıcı renkleri Filli Boya iç cephe kartelasında bulabilirsiniz.