Kültür Sanat Beyoğlu'nun en yeni elektronik müzik mekanı!

Beyoğlu'nun en yeni elektronik müzik mekanı!

08.10.2014 - 17:39 | Son Güncellenme:

Berlin, Londra ve Amsterdam gibi şehirlerde sahne alan elektronik müzig'in öne çıkan isimlerini sahnesinde ağırlamaya hazırlanan KLOSTER, 11 Ekim'de kapılarını açıyor.

Beyoğlunun en yeni elektronik müzik mekanı

KLOSTER, içerisinde birçok yetenek barındıran samimi atmosferi ve orijnal konseptiyle Istanbul egˆlence hayatının bir öncüsü olmayı hedefliyor.2000 kis¸iye yakın kapasitesi, 3 katı ve terasıyla KLOSTER, yerli ve yabancı bir çok DJ’i I·stanbullular’la bulus¸turmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Müzik ve sanat ilgililerini tanıma ve tanıs¸tırma niteligˆini tans¸ıyan açılıs¸ gecesi Wicked Wilma, Fuchs, Dogˆukan I·res ve Qua Qua ile 11 Ekim 2014 Cumartesi aks¸amı gerçekles¸ecektir.

Beyogˆlu’nda muzigˆe ve sanata degˆer veren dinamik genç profesyonellerin KafePi bünyesinde bir araya gelmesiyle olus¸an KLOSTER elektronik müzigˆin önemli isimlerini agˆırlayacak, var olan yetenekleri ön plana çıkarıp güncel egˆlence anlayıs¸ına farklılık getirecektir.

17 Ekim’de Matthew Dekay’i ağırlayacak olan KLOSTER serisi, sezon boyunca elektronik müzigˆin yapı tas¸larını agˆırlayacak.