Kültür Sanat Caz dünyası bir kez daha Kaş'ta buluşuyor!

Caz dünyası bir kez daha Kaş'ta buluşuyor!

30.03.2022 - 11:00 | Son Güncellenme:

26-28 Ağustos tarihleri arasında dördüncü kez düzenlenecek Kaş Caz Festivali’nde yapılan açıklamada “2022 festival konuklarımız sadece Türkiye ‘den değil, farklı coğrafyaların rengini de sizlerle buluşturuyor olacağız” denildi. Festivalin programı daha sonra açıklanacak.

Caz dünyası bir kez daha Kaşta buluşuyor

Bu yıl 4. kez düzenlenecek olan Kaş Caz Festivali, ülkemizin uzun soluklu festivallerinden biri olarak bu yıl da dopdolu ve keyifli bir programla katılımcılarını cazın büyülü gücüne doyurmayı hedefliyor. 26-27-28 Ağustos’ta Setur Marina ev sahipliğinde her kesimden müzikseverlerle buluşacak festivalimizin uluslararası alanda ses getirmiş önemli isimlerden oluşan sürprizleri de olacak.

Akdeniz çanağına çok yakışan caz müziği, ılık esintiler ve yıldızlar altında misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatırken, müzisyenler solo ve grup performansları ile bu yıl da cazseverleri büyüleyecek.

Haberin Devamı

Kaş'ın muhteşem doğası eşliğinde gerçekleşecek Kaş Caz Festivali'nin bu yılki önceliklerinden biri de kapsayıcılık ve çeşitlilik. Kaş Caz Festivali’nde yapılan açıklamada "BM'nin ‘Hiç kimseyi geride bırakmamak’ yaklaşımı ile festivalin her aşamasının herkes için erişilebilir ve ulaşılabilir olmasını sağlayarak eşitlikçi bir festival organizasyonu örneği sunuluyor olacak" ifadeleri kullanıldı.

Ön satış biletleri yakında satışta olacak.

Caz dünyası bir kez daha Kaşta buluşuyor