Kültür Sanat Düğün Dernek 2: Sünnet fragmanı çok güldürüyor! - İzle..

Düğün Dernek 2: Sünnet fragmanı çok güldürüyor! - İzle..

11.11.2015 - 20:38 | Son Güncellenme:

Düğün Dernek filminin devamı olan Düğün Dernek 2: Sünnet fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Düğün Dernek 2: Sünnet fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyayı salladı. İşte izleyenleri gülme krizine sokan Düğün Dernek 2: Sünnet fragmanı

Düğün Dernek 2: Sünnet fragmanı çok güldürüyor - İzle..

lki 2013'te seyirciyle buluşan ve tam bir Sivas güzellemesi olan Düğün Dernek'in devam filmi olan yapımın Düğün Dernek 2 yönetmenliği yine Selçuk Aydemir'e ait. Ahmet Kural ile Murat Cemcir'li 'Düğün Dernek' filminin 2.'sinin fragmanı yayınlandı. İzleyenlerinin merakla beklediği Düğün Dernek 2 filmi 4 Aralık'ta sinemeda yayınlanacak..

Haberin Devamı

‘İşler Güçler’ dizisinde başlayan arkadaşlıklarını yıllardır devam ettiren ikili, ilk filmlerinden elde ettikleri başarıyı ’Düğün Dernek 2 Sünnet’ filminden de yakalamayı istiyorlar. Aynı kadro ve ekiple yola çıkan Ahmet Kural ile Murat Cemcir, yazın tatil yapmak yerine çalışarak yeni sezona hazırlık yapmayı tercih etmişti.
Gişe de büyük bir başarı yakalayan ve sinemaseverler tarafından çok beğenilen ´Düğün Dernek 2: Sünnet´ filminin fragmanı sinemaseverlerle buluştu. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini usta isimlerden Selçuk Aydemir yapıyor.
Filmin oyuncu kadrosunda Ahmet Kural ve Murat Cemcir başrolde rol alırken onlara Rasim Öztekin, Devrim Yakut, İnan Ulaş Torun, Şinasi Yurtsever ve Barış Yıldız gibi isimler eşlik ediyor.
Film 4 Aralık´ta sinemalarda...
DÜĞÜN DERNEK 2 YENİ FRAGMAN

Haberin Devamı