Kültür Sanat Geliri SMA'lı hastalara bağışlanacak! Farkındalık yaratan sergi: 'Kavuşma'

Geliri SMA'lı hastalara bağışlanacak! Farkındalık yaratan sergi: 'Kavuşma'

23.05.2024 - 12:59 | Son Güncellenme:

Sanat hayatına 2000 yılında ünlü sanatçı Şermin Güner önderliğinde başlayan Haluk Naci Tuğcu’nun eser seçkilerinden yaptığı 3'üncü kişisel sergisi, 'Kavuşma' teması ile Fırat Neziroğlu Art Space'de yerini aldı.

Geliri SMAlı hastalara bağışlanacak Farkındalık yaratan sergi: Kavuşma

Sanatçının bu özel sergiyle sanatseverlerle ilk kez buluşturduğu eserler; özel renk skalası, farklı boyama ve bitiş teknikleri ile soyut içerik taşıyor. Sanatçı yaptığı soyut kompozisyonlarla, hayata olan bakış açısını aktararak, sanat severlerin farkındalık seviyesinde fayda sağlamayı amaçlıyor ve bu eşsiz kavuşum hem bütüne hem de bireye hizmet ediyor. 

Haberin Devamı

Eserlerinde ana tema olarak farkındalık paylaşımının altını çizen sanatçı, izleyicinin hayatındaki gelişmeye ‘Kavuşma Sergisi’ aracılığıyla ortak oluyor. Ünlü dokuma sanatçısı Fırat Neziroğlu ev sahipliğinde  özel anlatımlı interaktif bir buluşmaya dönüşen sergi ile ilgili Haluk Tuğçu, "Herkes kendi gerçekliğini kendi seçimleriyle yaratır, buna sanatçı bile dahil olabilir. İzleyeci resimden ve sanatçıdan ne almak istediğini kendisi belirlemektedir diyor. 

12 özel eserle açılışı yapılacak, geliri SMA hastalarına bağışlanacak olan “Kavuşma Sergisi” 21 Mayıs ve 21 Haziran arası Bahçeşehir Üniversitesi Kuzey Kampüs içinde yer alan Fırat Neziroğlu Art Space’de ziyaret edilebilir.