Kültür Sanat Jay-Jay Johanson Cuma Günü İstanbul'da

Jay-Jay Johanson Cuma Günü İstanbul'da

27.09.2017 - 16:16 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü müzisyen Jay-Jay Johanson geçen hafta yayımlanan yeni albümü "Bury The Hatchet"in ilk konseri için Epifoni organizasyonu ile 29 Eylül cuma akşamı DorockXL sahnesinde.

Jay-Jay Johanson Cuma Günü İstanbulda

Jay-Jay Johanson Cuma Günü İstanbul'da.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü müzisyen Jay-Jay Johanson geçen hafta yayımlanan yeni albümü "Bury The Hatchet"in ilk konseri için Epifoni organizasyonu ile 29 Eylül cuma akşamı DorockXL sahnesinde.

Jay-Jay Johanson Yine Büyülemeye Geliyor.

İsveç'in dünyaca ünlü isimi Jay-Jay Johanson, bir kez daha İstanbul'da. Dünya'da geçtiğimiz hafta yayımlanan yeni albümü "Bury The Hatchet"ın heyecanı ile konserlerine başlayan Jay-Jay Johanson'ın ilk durağı İstanbul DorockXL sahnesi.

1996 yılından beri müzik dünyasının içinde olan, verdiği konserlerle Türkiye’de de geniş kitlelere ulaşan Johanson, "Far Away", "Believe In Us", "So Tell the Girls That I'm Back In Town", "Mr. Fredrikson", "Time Will Show Me" gibi hit olmuş şarkılarıyla müzikseverlerin yakından takip ettiği bir isim.

Haberin Devamı

Her albümünde farklı müzik türlerini deneyimleyen Jay-Jay Johanson, trip-hop’tan electro-clash’e, downtempo’dan indie’ye oldukça zengin bir repertuvara sahip.

Jazzy ve trippy vokalleriyle dikkatleri üzerine çeken Johanson’un yarattığı mistik atmosfer ise dinleyicilerinin ilgisini çekerken, ünlü müzisyen Türkiye'de İstanbullu dinleyicileri ile bir kez daha buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Jay-Jay Johanson 29 Eylül 2017 cuma akşamı 22:30'dan itibaren Epifoni organizasyonu ile Kadıköy DorockXL konseri için sahnede.