Kültür SanatÖzpetek’ten meze, müzik, muhabbet...

Özpetek’ten meze, müzik, muhabbet...

03.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ferzan Özpetek, “İstanbul Kırmızısı”ndan beş yıl sonra Türk oyuncu kadrosuyla Türkçe olarak çektiği ve İtalya’da dijital platformlarda yayımlanan “İstanbul Üçlemesi: Meze-Müzik-Muhabbet” ile izleyiciyi bir kez daha sofrasına davet ediyor.

Özpetek’ten meze, müzik, muhabbet...

Çekimlerini İstanbul ve Roma’da gerçekleştirdiği üçlemesi ile seyirci karşısına çıkan Özpetek, filminin ilk ve özel gösterimini Roma’da, Casa del Cinema’da yaptı. Özpetek, üçlemenin üç kısa filminde de geçmiş, bugün ve geleceği bir araya getiriyor; karakterleri müzik eşliğinde, Türk lezzetlerinin sunulduğu bir masa etrafında topluyor. En sevdiği iki şehir olan İstanbul ve Roma’yı, karakterlerinin bedenleri ve duyguları aracılığıyla perdeye yansıtıyor.

KEŞFETYENİ
Ünlü çift arasında yeni kriz! İntikamını aldı
Ünlü çift arasında yeni kriz! İntikamını aldı

Cadde | 17.06.2025 - 11:25

Dünyaca ünlü yıldız Justin Bieber ile model eşi Hailey Bieber arasında sular durulmuyor. Ünlü çift bu kez Instagram yorumlarında birbirine imalı sözler söyledi.

Yazarlar