Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

06.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN - Bir sanat, bir ömür… - BANU NAZİKCAN

Haberin Devamı

Gönül vermek başkadır… Kimi zaman bir ahşap pencere önünde, ömründen yılların geçtiğini bile fark etmeden kendini işine adamaktır, gönül vermek. Banu Nazikcan’ın fotoğrafladığı çömlek ustası, elindeki çamur ve gözlerindeki bakışla yıllarını verdiği bu sanatı anlatıyor aslında.

Asırlık gölge - GÜLŞEN YÜKSEL

Şimdiki zamanın hikayesi

Kimi zaman bir sığınak, kimi zaman estetiğin kendisidir meşe ağacının gölgesi. Asırlık dalları ve gövdesiyle sarar insanı. Ayrıca misafirini yağmurdan ve güneşten korurken hayatı bir yağlı boya tablosuna da çevirebilir, tıpkı Gülşen Yüksel’in fotoğrafında olduğu gibi.

İstanbul kırmızısı - OZAN GÜZELCE

Şimdiki zamanın hikayesi

Her renk daha da bir anlam kazanır 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde. Gecenin karanlığında şehrin ışıklarına karışan köprü, kırmızı rengiyle kendini belli ediyor. Saatlerce izlemeye doyulamayacak bu manzarayı muhabirimiz Ozan Güzelce kadrajına aldı.

Haberin Devamı

Dijital da Vinci - CEM TEKKEŞİNOĞLU

Şimdiki zamanın hikayesi

Tarihe perde tutan eserler yapay zekâ ile birleşti. Günümüzün sanat anlayışıyla harmanlanan en özel tablolar dev ekranlarda sergileniyor. Modern ve gerçek tarihin arasında kalmak işte tam da bu fotoğrafta olduğu gibi yaşanıyor.

Köln’de bir akşam sohbeti - İSKENDER KARPUZ

Şimdiki zamanın hikayesi

Sisli ve soğuk şehirde insanın içini ısıtan en özel şeylerden biri de yakın bir dostla yapılan sohbettir. Köln’ün görkemli katedralleri karşısında geçirilen bu huzurlu anlar ise İskender Karpuz’un objektifine böyle yansımış.

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!
En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!
FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle
Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.