Kültür Sanat Soft Analog'dan yeni tekli "Modern Zamanlar"

Soft Analog'dan yeni tekli "Modern Zamanlar"

26.02.2021 - 09:35 | Son Güncellenme:

Soft Analog grubu yeni tekli çalışmalarının heyecanını yaşıyor. Soft Analog grup üyeleri Ömer Çelik’in bestesini yaptığı ve sözlerini İdil Tavşanlı’yla beraber yazdığı ve seslendirdikleri “Modern Zamanlar” animasyon video klibi ile birlikte, Spotify, Apple Müzik ve tüm dijital platformlarda Morrie Records etiketiyle dinleyicilerle buluşuyor.

Soft Analogdan yeni tekli Modern Zamanlar

Küçük yaşta başlayan müzik tutkularının lise yıllarında bir araya getirdiği ve bugün Soft Analog adlı gruplarıyla profesyonel müzik çalışmalarına devam eden iki isim; Ömer Çelik ve İdil TavşanlıSoft Analog; 80 ve 90’lı yılların sound, giyim, tarz ve yaklaşımını benimsiyor ve dönemin synthesizer kullanımı, drummachine, discofunkbass ve davul desenleri, vintage kıyafetler, gözlükler ve renk paletinden etkileniyor, bunların modern dünyayla birleşmiş halinden yeni bir üretim oluşturmaya çabalıyor.

Haberin Devamı

2019 yılında Boşluğun İçinde” adlı şarkılarıyla merhaba dedikleri müzikseverlere Biz Gibiler”Adımlar”Karışır İzlerin” (feat Yiğit Seferoğlu), Buraya Uzakta”Ne Az Ne Fazla”Kaybolur”Geç Vakitler” ve Yansımalar” adlı şarkılarıyla ulaşmaya devam eden ve  geniş bir dinleyici kitlesi oluşturmayı başaran grup her daim üretmeye devam ediyor. 2021 yılında da dinleyicilerini zamanın ruhundan izler taşıyan Modern Zamanlar” şarkılarıyla selamlıyor.

Bir Radyodan Dinlerdik, Modern Zamanları

Ömer Çelik ve İdil Tavşanlı yeni tekli çalışmaları “Modern Zamanlar”ın şarkı sözlerini yazarken modern dünyayı ve bu düzenin içindeki insanı anlatmayı, modern hayatın yarattığı duygulardan, farkındalıklardan bahsetmeyi öncelediklerini söylüyorlar. Aynı zamanda şarkı, şehir hayatına bireysel bir perspektiften bakarken toplumsal bir eleştiri de yapmaya çalışıyor. Dinamik ve enerjik bir sound'un içindeki melankolik ve eleştirel sözlerle yaratılan zıtlık grubun dinleyiciye hissettirmek istediği duygulardan biri.

Haberin Devamı

Morrie Records etiketiyle Modern Zamanlar bugünden itibaren dijital platformlarda Spotify ve Apple müzik üzerinden dinlenebilir.