Kültür SanatTiyatro

Tiyatro

25.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Tiyatro

Başrolde suçluluk duygusu var

Haberin Devamı

Suçluluk duygusunun bir insanı nasıl yiyip tükettiğini resmeden “Ben ve Ben” 12 Temmuz saat 20.30’da sahnede olacak. Gerçek karakterlerden ilhamla sahneye konan tek kişilik oyun, Fuat Paşa Yalısı’nda izleyiciyle buluşacak.

“Masa da masaymış ha”

Edebiyatımızın büyük isimlerini bir gece meyhane sohbetinde hayal edebilir misiniz? 13 Temmuz saat 21.00’de Küçükçiftlik Park’ta sergilenecek “Güzel Son”, izleyicileri Orhan Veli, Melih Cevdet, Nurullah Ataç, Sait Faik, Suat Derviş ve Halim Şefik’in masasına oturmaya çağırıyor.

Neler taşıyoruz?

Taşıdığımız sorumluluklar, tercihlerimiz ve bunların anlamlarını sorgulayacağımız bir oyun 31 Temmuz saat 21.15’te tiyatroseverleri bekliyor. “Taşıdıklarımız”, kendi hayatlarımıza yeniden göz atmamız için ENKA Eşref Denizhan Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

KEŞFETYENİ
Ünlü çift arasında yeni kriz! İntikamını aldı
Ünlü çift arasında yeni kriz! İntikamını aldı

Cadde | 17.06.2025 - 11:25

Dünyaca ünlü yıldız Justin Bieber ile model eşi Hailey Bieber arasında sular durulmuyor. Ünlü çift bu kez Instagram yorumlarında birbirine imalı sözler söyledi.

Yazarlar