Oynatma Listesi
HABERLER

12 Aralık 2020 Günün Özeti Milliyet'te

12 Aralık 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep’te Düzbağ İçme Suyu İsale Hattı ve Doğanpınar Barajı Açılış Töreni’ne canlı bağlantıyla katıldı. Koronavirüs tedbirleri hakkında konuşan Erdoğan, "Kiralarda vesaire düzenlemelere gidiyoruz. Onları da kısa zamanda büyük ihtimalle kabine toplantımızın ardından açıklayacağız." ifadelerini kullandı.

 

Dün sona eren AB zirvesi sonrasında Türkiye haberlerini manşetten veren Yunan basınında büyük bir hayal kırıklığı hakim. Türkiye'ye ağır yaptırımlar uygulanmasını isteyen Atina'nın istediğini alamaması Yunan basınında öfkeyle karşılandı.

 

Bireysel emeklilik sözleşmesi sahibi kişiler her ay ödedikleri primin yüzde 25’i kadar devlet katkısı alıyorlar. Bu katkıda yıllık üst sınır söz konusu.Bireysel emeklilik sisteminde bir yıl içinde en fazla asgari ücretin yıllık tutarı kadar devlet katkısı alınabiliyor.

 

Bursaspor formasıyla bu sezon gösterdiği süper performansla devlerin radarına giren Ali Akman için teklif hazırlandı. Avrupa kulüplerinin de radarında olan genç yıldız için 10 milyon lira gözden çıkarıldı.

 

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası nedeniyle zor günler geçiren Ozan Güven, mahkeme sonuçlanana kadar oyunculuğa ara verdi. Güven'in, Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adasına yerleştiği iddia edildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER