Oynatma Listesi
HABERLER

12 Haziran 2021 Günün Özeti Milliyet'te

12 Haziran 2021 Günün Özeti Milliyet'te

Üsküdar'ın Burhaniye, Kirazlıtepe ve Ferah mahallelerinde oturan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın makam aracını güzergahı boyunca durdurarak "kentsel dönüşüm" sözü için teşekkürlerini sundu. Öte yandan, vatandaşlar Erdoğan'ın makam aracını 8 kez durdurarak teşekkürlerini iletti.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bu ayın sonunda aşılamada 20’li yaşlara sıra gelecek. Bu ay beklenen 30 milyon doz BioNTech aşısının yarısı geldi. 3.5 milyon doz da Sinovac aşısı geliyor. 3’üncü doz aşılamada hibrit model üzerinde duruyoruz" diye konuştu.

 

İstanbul'da hava bir anda kapandı. Gök gürültülü ve sağanak yağışının başladı bölgede vatandaşlar dolu paniği yaşadı. Öte yandan İstanbul'un bazı ilçelerinde su baskınları yaşandı.

 

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) açılış maçında İtalya ile karşı karşıya gelen A Milli Takım'da Uğurcan Çakır'ın performansı damga vurdu. Öte yandan A Milli Takım'da 2 futbolcu şampiyona tarihine geçti. Mücadeleyi İtalya 3-0 kazandı.

 

Dizi ve filmlerin aranan oyuncusu Serenay Sarıkaya, bir derginin çekimleri için soluğu Bodrum'da aldı. Önceki gün Amanruya Hotel'de görüntülenen 28 yaşındaki güzel, gün boyu denizden çıkmadı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER