Oynatma Listesi
MAGAZİN

27 Ocak 2020 Magazin Haberleri Bülteni

27 Ocak 2020 Magazin Haberleri Bülteni

Geçen cuma Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından sanat dünyasının ünlü isimleri tek yürek oldu. Bölgeye yardım için ellerini taşın altına koyan ünlü isimler, depremzedelere destek olduklarını hissettirdiler

Megastar Tarkan, Elazığ'da yaşanan deprem sonrası harekete geçti. Tevetoğlu, depremde mağdur olan acılı ailelere destek olmak amacı ile AFAD’a 100 bin TL bağışladığı öğrenildi. Tarkan'ın bu davranışı takdir topladı.

Bir dönem ara verdiği müziğe geri dönen Teoman, tükendiğini açıkladı. Şarkıcı, “Bu seneyi dinlenerek geçireceğim. Yoğun çalışmak istemiyorum. Son yedi yıldır yoğun geçti ve artık yarı emekli pozisyonunda olacağım. Albüm de yapmayacağım, single çıkaracağım” diye konuştu.

Oyuncu Elçin Sangu bu sene sektörde olmayacağını belirtti. ‘9 Kere Leyla’ filminin çekimlerine devam eden Sangu televizyon sektörüne sitem etti.“Televizyon bizim istediğimiz şartları sağlayamadığından, 150 dakika iş çekmek istemiyoruz. Kimsenin sandığı gibi pırıltılı bir durum yok. Her zaman diyorum, biz pahalı ameleleriz” diyen Elçin Sangu, neden ekranlarda olmadığı konusuna böylelikle açıklık getirmiş oldu.

Gülben Ergen, müzisyen sevgilisi Emre Irmak’la Rumelihisarı’nda bulunan bir balık restoranında baş başa yemek yedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER