Oynatma Listesi
HABERLER

3 gün için servet ödediler ama sonuç hüsran! Apart otel tatili olay yarattı

Tatile yapmak için binbir hayal kurarak yola çıktılar ancak başlarına gelmeyen kalmadı! Talihsiz ailenin kalmak için resmen bir servet harcadığı apart otelde karşılaştıkları manzara sosyal medyada olay yarattı.

Maxine Hannah (44) ve ailesi İngiltere Galler'de tatil için bir apart kiraladıklarında ne karşılaşacaklarından habersizdi.

Tatil beldesinde ailesiyle birlikte keyifli bir tatil yapmak isteyen Maxine, kayınbiraderi, 43 yaşındaki kocası Mark ve 13 yaşındaki oğulları ile birlikte üç gece için yer ayırttı.

Mutlu şekilde yola çıkan ailenin kurduğu tüm hayaller ise apart otelde kendileri için ayrılan odaya adım attıkları an tepetaklak oldu!

Gördükleri karşısında dehşete düşen Maxine, "İçeri girer girmez odanın pis kokusu yüzümüze vuruyordu. Sonra etrafa baktık.

Yerde, ütü masasında pas izleri vardı. Penceler kuş pislikleriyle, fırın da kırıntılarla doluydu. Banyodaki su kazanında kirli bir diş bile fırçası gördük.

Doğrudan resepsiyona gittik, resepsiyon görevlisine ve apart müdürüne fotoğrafları gösterdik. 'Bu pek hoş değil' dediler ve sonra birinin gelip bakmasını söylediler. Ancak akşam 9'a kadar kimse gelmedi. Sonra da ilgili hiç kimseyi bulamadık" diye konuştu.

Gördüklerine ve yaşadıklarına anlam veremeyen aile üstelik üç günlük tatillerine bir servet harcamışlardı. Yepyeni bir oda teklif edilmesine rağmen apart oteli hızla terk ettiler ve sonrasında Maxine Hannah başlarına gelenleri sosyal medya hesabında paylaştı.

Bunun üzerine kaldıkları otel ise daha sonra kendilerinden bir mektupla özür diledi. Otelin yazdığı mektupta, "Son konaklamanızla ilgili tatil deneyiminizi ve gözlemlerinizi bizimle paylaşmak için zaman ayırdığınız için çok müteşekkiriz.

Ancak beklentilerinizi karşılayamadığımız için üzgünüz. Temel temizlik standartlarından taviz verilmeyeceğini ve misafirlerimizin varışından önce tüm birimlerin tam olarak hazırlanması gerektiğini biliyoruz.

Geri bildirim almaktan son derece memnunuz. Tüm yorumlarınızın, geri bildirimlerinizin ve gözlemlerinizin çok ciddiye alındığından emin olabilirsiniz" ifadeleri yer aldı.

Apart yönetimi özür dileyen bir mektup yazsa da ailenin tatil için ödediği ücreti geri ödemeyi reddetti ve bunun yerine "ileriki tarihte tatil için rezervasyon yaparlarsa yüzde 30 indirim" teklif etti. Maxine, geri ödeme talebinde bulunmak üzere tekrardan şikayette bulunca ise şu yanıtı aldı:

"Alınan tüm şikayetler hakkında eksiksiz bir rapor hazırlanır ve bu sorunların düzeltilmesi için harekete geçilir. Gerekli iyileştirmeleri yapabilmemiz için yapıcı eleştiriler almaktan memnuniyet duyuyoruz ve bize yazmak için zaman ayırdığınız için minnettarız.

Şikayetinizle ilgilenirken uygun davrandığımızı ve gelecekteki bir konaklamada yüzde 30 indirim için adil bir teklifte bulunduğumuzu düşünüyoruz. Bu size son teklifimiz."

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER