Oynatma Listesi
HABERLER

300 kiloluk kalorifer kazanını sürükleyerek çaldılar

Aksaray’da 2 kişi, iş yerinin önüne satılması için koyulan 300 kilo ağırlığındaki kalorifer kazanını sürükleyerek çaldı. Bu anlar, kameralara yansırken, iş yeri sahibi Şifa Çelik, "Hurda parasına, 200-300 liraya satacaklar; değeri, 10 bin liraydı" dedi.

Olay, saat 07.00 sıralarında Ereğlikapı Mahallesi Küçük Kergi Caddesi'nde, Şifa Çelik'in iş yerinin önünde meydana geldi. Çelik, sabah iş yerine geldiğinde, dükkanın önüne satmak için koydukları yaklaşık 300 kilo ağırlığındaki kalorifer kazanının yerinde olmadığını fark etti. 

Güvenlik kamera kayıtlarını izleyen Çelik, 2 kişinin kazanı bir süre sürükledikten sonra üç tekerlekli motosiklete yükleyip, götürdüklerini gördü. Bunun üzerine polise ihbarda bulunuldu. Polis, şüphelileri belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı.

Olayı anlatan Şifa Çelik, “Bu kazanı müşterimizden ikinci el olarak aldık. Yaklaşık 300 kilo ağırlığında kazanı sürükleyerek götürmüşler. Kameralara yansıyan görüntülerde 2 kişi yüzlerini kapatmışlar. Bu kazanı hurda parasına, 200-300 liraya satacaklar. Kazanın değeri, 10 bin liraydı” dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER