Oynatma Listesi
HABERLER

31 Mayıs 2020 Günün Özeti Milliyet'te

31 Mayıs 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi ve Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi hizmete açıldı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Son günlerde bazı kendini bilmezler fethi işgal olarak tanımlamaya çalışıyor. Bunlar inanın dört dörtlük cahil cühela. Sorun bunlara fethin manası nedir bilmezler. Fetih açmaktır, fetih gönülleri özellikle kazanmaktır ama bunlar bunu bilmezler

 

Sağlık Bakanlığı, yeme- içme hizmeti sunulan iş yerlerinde corona virüse karşı alınması gereken önlemler için rehber yayımladı. Rehberde, bu iş yerlerine maskesiz müşteri alınmayacağı belirtilerek, birlikte gelen kişilere sosyal mesafe kuralı uygulanmayacağı kaydedildi.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu sağlık çalışanlarına müjdeyi verdi.Bakan Karaismailoğlu, "Şükran duyduğumuz sağlık çalışanlarımız, 1 Haziran tarihinden itibaren 3 ay daha Marmaray ve Başkentray'dan ücretsiz yararlanmaya devam edecekler." ifadelerini kullandı.

 

Diyarbakır'da dün 'dur' ihtarına uymayıp açtığı ateşle polis memuru Atakan Arslan'ı (31) şehit eden M.E.C. (25) yakalandı. Öte yandan şehit olan polis memuru Atakan Arslan (31), memleketi Samsun'un Çarşamba ilçesinde düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER