Oynatma Listesi
HABERLER

8 Ağustos 2021 Günün Özeti Milliyet'te

8 Ağustos 2021 Günün Özeti Milliyet'te

Balıkesir-Edremit istikametine doğru seyir halinde olan bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 15 kişi hayatını kaybetti. Olay yerinde 17 kişi de yaralandı. Kaza yerinde yapılan ilk incelemede yolcu otobüsünün 95 kilometre hızla viraja girdiği, yaklaşık 40 metrelik fren izi olduğu tespit edildi.

 

Muğla'nın Yatağan ilçesi ile Aydın'ın Çine ilçesinde devam eden orman yangınını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Öte yandan Muğla'nın Dalaman ilçesindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı.

 

Afgan hükümet güçleri, Taliban'a karşı kuzeydeki Kunduz ve Sar-i Pul vilayet merkezlerinin kontrolünü kaybetti.

 

Beykoz ve Şile'de yoğun dalga ve akıntı nedeniyle denize girmek yasaklandı. Öte yandan Karaburun'da serinlemek için denize giren 42 yaşındaki Salih Yavuz da, dev dalgaların arasında kayboldu.

 

Lionel Messi, 21 yıl kupalarla dolu müthiş bir kariyerinin ardından Barcelona'ya veda etti. Camp Nou'da basın toplantısı düzenleyen ve gözyaşlarını tutamayan Arjantinli yıldız, "Ayrılmaya hazır değilim. La Liga izin vermedi. Barcelona'da devam etmem engellendi" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER