Oynatma Listesi
HABERLER

ABD'de Yolcu uçağı birbirine kattı! 'İnsan kaçakçılığına uğruyorum'

Sosyal medyada tıklanma rekorları kıran videoda, genç kadının 'insan kaçakçılığına uğradığını' söyleyerek uçağı birbirine kattığı görüldü.

ABD'de, Kansas'tan New York'a sefer düzenleyen uçaktaki genç bir kadın uçaktan indirilmek istendiği sırada, 'insan kaçakçılığı kurbanı' olduğunu öne sürerek bağırarak görevlilerle kavgaya tutuştu.

Tuhaf olay, yakın tarihte Kansas City'ye giden bir Southwest Havayolları'na ait bir uçakta meydana geldi.

İnternette geniş çapta paylaşılan bir dakikalık video, genç bir kadın yolcunun uçak koridorunda havayolu personeliyle karşı karşıya gelmesiyle başlıyor.

Geçtiğimiz Salı günü, sosyal medyaya yüklenmesinin ardından kısa sürede viral olan videoda; siyah kapüşonlu giyen ve başına güneş gözlüğü takan kadının mürettebatla kavga ettiği görüldü.

Uçağın koridorlarında çığlık atan kadın bağırarak şöyle diyordu:

"Çekilin üzerimden! İnsan ticarete maruz kalıyorum, insan ticaretine maruz kalıyorum! Beni yalnız bırakın! Bu TikTok'ta olacak, bu yüzden deli gibi görünüyorum ama insan kaçakçılığına maruz kalıyorum. Üzerime bir şeyler koymaya çalışıyorlar, çekilin! Defolun gidin!"

Genç kadın, bağırmaya devam ederken yumruklarını kaldırarak görevlileri uzaklaştırmaya çalıştı. Bu sırada, bileklerini tutarak onu engellemeye çalışan kabin memuruna dönüp onu iterek, 'defol git!' diyerek bağırmayı sürdürdü.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ, KİMLİĞİ BELİRSİZ

Takip eden dakikalarda; sinir krizi, daha fazla anlamsız konuşmayla tuhaf bir hal almaya başladı.

Genç kadın, "Eğer ailenizi rehin aldılarsa buna inanmayın; duygusal manipülasyon yapıyorlar! Bu gerçek değil!" şeklinde bağırdığı duyuldu.

Görevliler ve yolcular kendisini zapt etmeye çalıştığı sırada kadın; insan kaçakçılığı iddiasını defalarca tekrarlayarak, 'hayır' diyerek bağırdı.

Kimliği belirlenemeyen kadının uçaktan indirildikten sonra başına ne geldiği ve bu öfke patlamasına neyin yol açmış olabileceği ise bilinmiyor.

Uçakta olduklarını söyleyen sosyal medya kullanıcılarının yorumlarına göre, bazı yolcular da olaya yardım etmek amacıyla müdahale etmek zorunda kaldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER