Oynatma Listesi
HABERLER

Adana'da cinsel ilişki bahanesiyle gasp

Adana'da 7 erkeği cinsel ilişki vaadiyle kandıran ve 5 bin 820 lirasını yankesicilik yöntemiyle çaldığı belirlenen Cansu Ö. yakalandı. Emniyete götürülen Cansu Ö.’nün dolandırıcılık, yankesicilik, uyuşturucu kullanma, fuhuş, hırsızlık gibi suçlardan 20 kaydının olduğu belirlendi.

Olay, Adana merkez Seyhan ilçesine bağlı Kayalıbağ Mahallesi’ndeki İnönü Parkı’nda meydana geldi. Bir kadın, farklı zamanlarda parka gelen 7 erkeği birlikte olma bahanesiyle kandırıp, toplam 5 bin 820 lirayı yankesicilik yöntemiyle çaldı. Mağdurların şikayeti üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Şüphelinin, Cansu Ö. olduğu belirlendi. Ekipler, Yüreğir ilçesindeki evine yapılan baskınla Cansu Ö.’yü yakalayıp, gözaltına aldı. Emniyete götürülen Cansu Ö.’nün dolandırıcılık, yankesicilik, uyuşturucu kullanma, fuhuş, hırsızlık ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma gibi suçlardan 20 kaydının olduğu belirlendi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER