Oynatma Listesi
HABERLER

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten müsilaj açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK Toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunuyor. Çelik Marmara Denizi'nde etkili olan müsilaj sorunu ile ilgili olarak, '3 yılda tamamlanacak bir eylem planıdır. Hemen devreye girdi, tavizsiz uygulanacak.' dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik'in açıklamaları şöyle; Marmara Denizi'nde ortaya çıkan müsilaj konusuyla ilgili yakın takibimizden bahsetmiştim. Hepimiz bu konuyla yakından ilgileniyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanımızın açıkladığı eylem planı takip edilecek. Kuşkusuz tabiat rakibimiz değil, kader arkadaşımızdır.

Tabiatı rakip gibi gören bir anlayış asla söz konusu olamaz. Deniz salyası sorununu çok ciddi bir sorun olarak ele alıyoruz. Bu vesileyle Biyolojik Arıtma Tesisleri yapmanın ne kadar önemli olduğunu, Temel Atmama töreni düzenlemenin ne kadar yanlış olduğunu görmüş olduk. Plan hemen devreye girdi. 3 yıl içerisinde tamamlanacak. Bu sorunla en güçlü şekilde mücadele etmeliyiz. Partimiz gerek mecliste gerek genel merkezde bu konunun yakın

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER