Oynatma Listesi
HABERLER

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sığınmacı açıklaması

Sığınmacı tartışmasıyla ilgili konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Biz bunları katillere teslim edemeyiz. Bunu söyleyenlerin katillere teslim etmemek için hangi planları var." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, siyasetteki sığınmacı tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı. İşte Çelik'in açıklamalarından satır başları:

KATİLLERE TESLİM EDEMEYİZ

Cumhurbaşkanımız bir ifade kullandı. Gönüllü bir şekilde tabii ki döneceklerdir. Biz bunları katillere teslim edemeyiz. Bunu söyleyenlerin katillere teslim etmemek için hangi planları var. Karşıda bir katliam makinası var.

KENDİSİNE İADE EDİYORUZ

Sayın Kılıçdaroğlu rekabet siyaseti değil husumet siyaseti anlayışı görüyor. Biz bu ifadeyi kendisine iade ediyoruz. Esad rejimiyle kim empati kuruyorsa maşa odur. 

BÖYLE BİR AÇIKLAMA OLABİLİR Mİ

'Aylan bebeğin ölümünden Erdoğan sorumludur' diyor. Böyle bir açıklama olabilir mi? Bunun sorumlularından birisi Esad yönetimi, diğeri o botları şişleyen Yunanistan’dır. Reyhanlı saldırısı ile ilgili bile Cumhurbaşkanımızı suçluyor, böyle bir şey olabilir mi? Demokrasimizi zehirlemek için faaliyet içinde hareket ediyorlar.

HUSUMET KONUŞMASI

Suriye meselesi gayet açıktır. Ne bir dış politika, ne de bir diplomasi biliyorlar. Bilseler 6'lı masada çözerlerdi. Son konuşması Cumhurbaşkanımıza, Kabinemize karşı husumet konuşmasıdır. 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER