Oynatma Listesi
HABERLER

AK Parti'de Ankara heyecanı! Erdoğan, ilçe adaylarını duyurdu

AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı, ATO Congresium'da gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, adayları tek tek duyurdu. Ankara'nın 20 ilçesinde AK Parti aday gösterirken, 5 ilçede MHP'nin adayı desteklenecek.

Yerel seçimlere için hazırlıklar sürüyor. AK Parti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'u 7 Ocak'ta, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'ın adaylığını da 18 Ocak'ta gerçekleştirdiği törenlerle duyurdu. Geçtiğimiz cumartesi de İstanbul'un 39 ilçesinde aday gösterilen isimler açıklandı. Buna göre Cumhur İttifakı çatısı altında açıklanan adaylardan Silivri ve Beşiktaş'ta MHP'li, 37 ilçede de AK Partili isimler aday gösterildi. AK Parti'nin yönetimindeki 24 ilçe belediyesinden 3'ünde de farklı adaylar gösterildi.

Bugün de gözler Ankara'nın ilçelerine çevrildi. 74 il adayını belirleyen AK Parti, Ankara'nın ilçelerinde çıkaracağı adayları bugün ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenen programla tanıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilçe adaylarını tek tek duyurdu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER