Oynatma Listesi
HABERLER

Ankara Kızılay'da patlama sesi duyuldu! İşte ilk görüntüler

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Kızılay'da patlama sesi duyuldu. Bölgeye ekipler sevk edildi.

CNN TÜRK muhabiri Melike Görür olay yerinden son bilgileri aktardı. Görür açıklamasında şunları söyledi;

Saat 09.30 gibi gerçekleşti. Bir patlama olduğu belirtiliyor. Neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Bir roket olduğu belirtiliyor ancak net değil. Biz de Meclis’teydik, orada bile hissettik. Kapıların çarptığını gördük. Meclis Kızılay’a çok yakın bir noktada. Kızılay’da Bulvar yönünde İçişleri Bakanlığı önünde olduğu belirtiliyor. Şu anda o noktaya almıyorlar. Biz şu anda Genel Kurmay Kavşağı’nın olduğu bölgedeyiz. Patlamanın olduğu bölgeye geçemiyoruz, polisler almıyor.

Şu an için çok yeni bir olay bu nedenle Cumhurbaşkanlığı korumaları da geldi buradalar, sağlıklı bilgi almak çok zor, çok taze, yeni bir olay. Roket olduğu belirtiliyor. İlk olarak birkaç el ateş atıldığı sonrasında patlama sesi geldiği belirtiliyor. Şu an için net bir durum yok.

Trafik kapatıldı, birçok noktada trafik kapatıldı. Patlamanın olduğu bölgeye alınmıyoruz. İçişleri Bakanlığı’nın önü olduğu belirtiliyor. Patlama sesinin duyulmasıyla birlikte takviye ekipleri geldi.

Meclis’teki polislerin hareketinden bir patlama olduğu bilgisi geldi. Biz de bulunduğumuz noktaya geldik. Polis araçları, ekipler takviye olarak gidiyorlar, çok fazla polis aracı o bölgeye gidiyor, Çevik Kuvvet geldiğini görüyoruz.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER