Oynatma Listesi
HABERLER

Antalya'da feci kaza! Kamyon şoförü can verdi

Antalya'nın Akseki ilçesinde yaşanan kaza sonucu kamyon menfeze devrildi. Domates ve biber yüklü kamyonun sürücüsü ise hayatını kaybetti.

Akseki ilçesinde Adem Gülsatar'ın kullandığı 07 AOE 439 plakalı kamyon, Akseki Geriş Kavşağı yakınlarında yol kenarındaki menfeze devrildi.

Kamyonda yüklü olan domates ve biberler yol kenarına savruldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada, Gülsatar'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. 

Olay yerindeki incelemelerin ardından ceset morga kaldırıldı.

Öte yandan dün Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen kazanın detayları da ortaya çıktı. Kazada yaşamını yitiren Harun Can Ateş'in (23) beraberindeki 6 aylık hamile eşi Sevgi Ateş (23), annesi, baldızları ile birlikte kayınpederine taziyeye gittiği öğrenildi. Diğer otomobil sürücüsü ehliyetsiz Mehmet Ali Em'in (17) ise bir yakınına ilaç bıraktıktan sonra evine döndüğü belirlendi. Mehmet Ali Em ile diğer araçta ölen 3 kız kardeşin uzaktan akraba olduğu ortaya çıktı.

 

Kazadan geriye ise Harun Can ve Sevgi Ateş çiftinden geriye ise düğünde çekilen mutluluk fotoğrafları ve görüntüler kaldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER