Oynatma Listesi
HABERLER

Arkadaşının kaza anını görüntüledi

Kars'ta motosiklet gezisinden dönerken kamyona çarpan polis memuru Serkan Yiğit, ağır yaralandı. Kaza anını ise Yiğit'in motosikletli arkadaşı kask kamerası ile saniye saniye görüntüledi.

Kaza, geçen 14 Kasım'da Paşaçayır Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi sanayi sitesine yaklaşık 200 metre kala meydana geldi. Bir grup motosiklet tutkunuyla kent gezisinden dönen polis memuru Serkan Yiğit, aynı yönde seyrederken tali yola giren kamyona hızla arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletiyle yola savrulan Serkan Yiğit, ağır yaralandı. Kaza anı ise Yiğit'in arkasından gelen ve bir başka motosiklette bulunan arkadaşı tarafından kask kamerası ile görüntülendi. Arkadaşının kazasını kaydeden kişi, yerde yatan Serkan Yiğit'i o halde görünce çığlıklar atarak yardım istedi.
Olay yerine gelen ambulansla önce Harakani Devlet Hastanesi'ne oradan da Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Serkan Yiğit'in iç kanaması geçirdiği ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Bekar olan Serkan Yiğit'in tedavisi sürerken, kamyonu kullanan kişi ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER