Oynatma Listesi
HABERLER

Bakan Akar: Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sarıkamış Şehitleri'ni Anma Yürüyüşüne katıldı. CNN Türk'ün sorularını yanıtlayan Bakan Akar, Akçakale'de 3 askerin şehit olmasıyla ilgili, "Onların kanını da yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Oradaki operasyonlarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. İlk aldığımız bilgilere 12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Bitmedi, faaliyetler devam ediyor. En son teröriste kadar da bu faaliyetlerimiz aynı kararlılıkla devam edecek." dedi.

Sarıkamış Şehitleri'ni Anma Yürüyüşüne katılan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN Türk'ün sorularını yanıtladı.
Bakan Akar'ın açıklamaları şöyle:

Bugün kuvvet komutanlarımız ve çok değerli vatandaşlarımızla beraber 107 yıl önce yaşanan destanı, olayı hatırlamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Burada gerçekten çok önemli bir atmosfer var. Biz de burada vatanı için milleti için gözünü kırpmadan hayatını ortaya koyan şehitlerimizi anmak üzere toplandık. Son derece duygulu bir an yaşıyoruz. Tarihteki olaylarda ders çıkarmamız lazım. Biz de gerçekten sınır ötesinde yaptığımız bütün operasyonlarda bu ruhla vatanımıza hizmet etmek için elimizden geldiğince yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Dileğimiz bu ruhun tüm gençliğe yayılması.

Şehitlerimizi bir kez daha anıyorum. Dün de şehitlerimiz vardı. Onlara d Allah'tan rahmet diliyorum. Onların kanını da yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Oradaki operasyonlarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. İlk aldığımız bilgilere 12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Bitmedi, faaliyetler devam ediyor. En son teröriste kadar da bu faaliyetlerimiz aynı kararlılıkla devam edecek.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER