Oynatma Listesi
HABERLER

Bakan Ersoy açıkladı! Hatay Arkeoloji Müzesi’nin açılış tarihi belli oldu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Hatay'da incelemelerde bulundu. Ersoy, depremin vurduğu Hatay Antakya'da restore edilen tarihi yapılar ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. İşte merak edilen detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, depremin vurduğu Hatay'ın Antakya ilçesinde restore edilen tarihi yapılarda incelemelerde bulundu. Bakan Ersoy, "Arkeoloji Müzesi’nin 2025’te açılışını yapmayı hedefliyoruz. Yakında ayrıntılarını paylaşacağız" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bir takım temaslarda bulunmak üzere Hatay'a geldi. Bakan Ersoy, Antakya ilçesinde bulunan Mustafa Kemal Üniversitesi konferans salonunda koordinasyon toplantısına katıldı.

Toplantının ardından Bakan Ersoy, Antakya ilçe merkezine geçerek burada açıklamalarda bulundu.
Antakya'da kültür, sanat ve turizm hareketliliğinin tekrar canlanacağını ve ekonomik aktivitelerin eskisi gibi olmasını hedeflediklerini belirten Bakan Ersoy, "6 Şubat’taki yıkımdan sonra devlet olarak her bölgede çalışma yürütüyoruz. Tescilli kültür varlıklarımızın yeniden inşası ve restorasyonu devam ediyor. Hatay’daki çalışmaları denetlemeye geldik.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER