02:46'Bak Postacı Geliyor' için geri sayım! Ozan Akbaba: Çok iyi bir ekiple güzel bir film yaptıkUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gazipaşa Yat Limanı hakkında açıklamalarda bulundu. Son yıllarda deniz turizminde yaşanan artışın yat turizmine olan ilgiyi arttırdığını ifade eden Bakan Uraloğlu, Türkiye’nin yat turizminde dünyada önemli bir noktada olduğunu söyledi. Bu kapsamda Türkiye’nin yat turizminde en önemli kentlerinden biri olan Antalya’yı daha da ileriye taşıyacak projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Uraloğlu, “Gazipaşa Yat Limanı’nda yapım çalışmalarımızda sona yaklaştık. Limanımız Antalyamızın turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak.” dedi.
GAZİPAŞA YAT LİMANI 208 YAT KAPASİTELİ İNŞA EDİLDİ
Bakanlık olarak Antalya’da yat turizmine yönelik önemli yatırımlar yaptıklarını kaydeden Bakan Uraloğlu, “Antalya’da Bakanlık olarak Alanya Yat Limanı ve Kaş Yat Limanı gibi önemli eserleri hayata geçirdik. Yat turizmine yönelik artan talepleri ve ilgiliyi de göz önünde bulundurarak yeni bir yat limanı çalışmalarına da başlamıştık. Bu çalışmalarımız sonucunda Antalyamıza yeni bir yat limanı kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Alanya’da toplam 208 yat kapasiteli inşa ettiğimiz Gazipaşa Yat Limanı ile bölge yat turizmi potansiyelinden maksimum düzeyde faydalanacak. Antalya’da bakanlık olarak yapımını devam ettirdiğimiz bir diğer yat limanı projesi olan 600 yat kapasiteli Demre Yat Limanı’nda da çalışmalarımız devam ediyor. Antalyamızın yat turizminden aldığı payı en tepeye çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.
HER YIL 1 MİLYON LİRANIN ÜZERİNDE KİRA GETİRİSİ SAĞLAYACAK
Gazipaşa Yat Limanı’nı Yap-İşlet-Devret yöntemiyle yaptıklarını ve bu sayede devletin kasasından tek bir kuruş çıkmadan Türkiye’nin yeni bir eser kazandığını kaydeden Bakan Uraloğlu, “Limanımız sayesinde her yıl devletimizin kasasına 1 milyon liranın üzerinde bir kira geliri de sağlamış olacağız.” dedi.
08:47AK Parti Sözcüsü Çelik: Pozisyonumuzu koruyoruz, olağanüstü durum yok
01:16İzmir’de 1 yaşındaki Altay bebeğin ölümünde korkunç detay: Adli tıp raporu ortaya çıktı
00:41Şırnak'ta kar esareti: Beyaz örtü yarım metreyi geçti
00:41Şırnak'ta kar esareti: Beyaz örtü yarım metreyi geçti
02:47Istranca Dağları etekleri, doğa fotoğrafçıları ve kamp tutkunlarının gözdesi oldu
02:47Istranca Dağları etekleri, doğa fotoğrafçıları ve kamp tutkunlarının gözdesi oldu
00:26Ünlü modele 'partide turist kadını darbetti' soruşturması
01:31Babasından 21 milyonluk miras kaldı barakada yaşıyor! 'Burası buz gibi, elektrik yok'
01:54CHP'li Hasan Ufuk Çakır'a ihraç talebi
11:18Bakan Kurum: "Hatay'da son anahtarlarımızı teslim edeceğiz"
00:52Tunceli Pülümür’de 4.2 büyüklüğünde deprem
00:55Eşref Rüya 25. Bölüm Fragmanı - 2
00:44Patronları hamam böceği yedirip 3 gün işkence yapmıştı! Cezalar belli oldu
02:09Eşref Rüya'da Gürdal'a kafa tutan güzel!
08:45Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mazlumların sabrı zaferle taçlanacak
00:51İspanya'da havuz faciası! 4 kişi öldü, 1 kişi kayıp
00:53Uludağ'da göz gözü görmüyor
01:1535 yıllık öğretmene duygusal veda! Emekliliğe 'Hatıran Yeter' ile uğurlandı
02:44Bir hayatı karartan saplantı! 8 kez kalbi durdu: Hep taciz etti, videolarını paylaştı
01:33Uyurken boğmaya çalıştığı iddiası! Ankara’da eşine 6 aylık uzaklaştırma kararı
00:33Bakırköy'de tekstil fabrikasında korkutan yangın! Ekipler sevk edildi
02:41Doktorlar 'öldü' dedi, kefenin içinden ağlama sesi yükseldi! Aileyi yıkan ikinci haber: 'Anlam veremedik'
07:02Vatandaşlık maaşı geliyor! Tarih resmen duyuruldu! Kimler yararlanacak? SGK Uzmanı Tarkan Zengin tek tek anlattı
01:44KKTC'de şiddetli yağışlar hayatı felç etti! Vatandaşlar mahsur kaldı
01:46TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Galatasaray'a Yasin Kol cevabı! 'Şikayet etmesi gereken Fenerbahçe'
03:1811’i futbolcu 20 kişiye bahis tutuklaması! Hakimlik ifadeleri ortaya çıktkı: Benim için kariyerimin bitme konusu
01:08Uzak Şehir 42. Bölüm Fragmanı
02:15Cihan ve Alya aşka geldi - Uzak Şehir
02:32Uzak Şehir’de gerilim de reytingler de zirve yaptı