Oynatma Listesi
HABERLER

Çöpteki Türk bayraklarını temizleyip tellere astılar!

Van'da, hurda topladıkları sırada çöpte gördükleri Türk bayraklarını çıkarıp düzelterek tel örgülere asan Yunus ve Argeş Duman isimli kardeşler, ortaya koydukları örnek davranışla herkesin takdirini kazandı.

Çöpteki Türk bayraklarını temizleyip asan çocukların duyarlılığı  duygulandırdı  - Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet  Emin Bilmez, örnek davranış sergileyen çocukları ve ailesini makamında ağırladı

Tuşba ilçesine bağlı Vali Haydarbey Mahallesi'nde hurda toplayan 13  yaşındaki Yunus ve 12 yaşındaki Argeş Duman kardeşler, kimliği belirsiz kişilerce  çöpe atılan Türk bayraklarını gördü.

Çöplerin arasından çıkardıkları bayrakları temizleyip düzelterek tel  örgülere asan kardeşlerin örnek davranışını fark eden mahalle sakini, evinin  balkonundan çektiği görüntüleri sosyal medyadan paylaştı.

Kısa sürede çok sayıda beğeni alan görüntüleri izleyenler, kardeşlerin duyarlılığı karşısında hem duygulandı hem de gururlandı.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez de örnek davranış sergileyen çocukları ve ailesini makamında ağırladı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER