Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Biz kadınlarımıza güveniyoruz''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyeti Kuran ve Yaşatan Kadınlar Programı'nda konuştu.'Kadın yoksa insan da yoktur' diyen Erdoğan, "Kadınları dışlayan bir toplum potansiyelinin yarısından vazgeçmiş demektir." ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Kadınlarımızın ülkemizi ve dünyayı kuşatacak bir değişimin öncüleri olacağına inanıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları özetle şöyle: Cumhuriyet ile yeniden ayağa kalkan, yeni bir güç devşiren ülkemiz milli iradesi ile devam ediyor. Cumhuriyeti esareti asla kabul etmeyen bağımsızlık ruhu olarak gördüğümüz için,  sömürüye boyun eğmek yoktur. Dünden bugüne kazandığımız zaferlerin her boyutunda, geleceği inşa etmede kadınların, emeğini, kararlılığını, katkısını görüyoruz. Bebeğini beşikte bırakıp cepheye koşan Nene hatunları gördük.

Aynı şekilde 15 Temmuz'da FETÖ'cü hainlere karşı dik duran hainlere sokakları dar eden kahraman kadınlarımızı hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık, çıkarmayacağız. Bu toprağın vefakar kadınları her zaman kendilerini göstermişlerdir. izim bağımsızlık hikayemizin kahramanları zorlukları karşısında yılmayan, beklenmeyeni gerçekleştiren asil milletimizdir. Hayatın her alanında kadınlarımıızın gösterdiği başarılar ile gurur duyuyoruz. Kadınlarla büyük Türkiye yolunda şiarıyla, yüreği vatan sevgisi ile çarpan annelerimizle, mühendis, sporcu kızlarımızla, geleceğe izler bırakacağız. Kadını erkeği ile 84 milyon omuz omuza büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etmekte kararlıyız.

Kadın yoksa insan da yoktur. Neşet Ertaş'ın da dediği gibi kadın insandır erkek insanoğlu. Kadınları dışlayan bir toplum potansiyelinin yarısından vazgeçmiş demektir. Kadınların yaşadığı zorlukların hepsi insan olarak bizim eserimizdir. Madem sorunu biz çıkardık, çözümü de kendi içimizde arayacağız. Biz kadınlara güveniyoruz. Kadınlarımızın ülkemizi ve dünyayı kuşatacak bir değişimin öncüleri olacağına inanıyoruz.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER